Fuat Üstündag Açiklamasi 'Babadag'da Bereket Ve Bolluk Olacak'

DENIZLI – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babadag Belediye Baskan Adayi Fuat Üstündag, Babadag’in tarimsal potansiyelinin yüksek oldugunu, kaynaklarin en verimli sekilde degerlendirecegini ve yöresel ürünlerle markalasmayi hedefledigini söyledi.

Fuat Üstündag Açiklamasi 'Babadag'da Bereket Ve Bolluk Olacak'


Denizli’nin gözde ilçelerinden biri olan ve il merkezine en yakin ilçe olan Babadag Ilçesi’nin CHP’li Belediye Baskan adayi Fuat Üstündag, seçim çalismalarina devam ediyor. Babadag’in dogal zenginliklerinden ve bereketli topraklarindan bahseden Üstündag, ilçenin tarimsal potansiyelini en üst seviyeye çikarmak adina yöresel ürünlerin önemine vurgu yapti. Fuat Üstündag, “Babadagimizin bereketli havasi, bolluk veren daglari ile bu sezonun kuzu göbegi çikmaya basladi.

Bu degerlerimizi korumaya ve daha çok yetismesini saglamak için çalisacagiz. Yöresel ürünlerimizi tek tek tespit edip, marka patent çalismasini hizli bir sekilde tamamlayip, ürünlerimizi önce Denizli pazarina daha sonra ise bölge pazarina çikaracagiz. Fasulyemiz, domatesimiz, kestanemiz, cevizimiz, bamyamiz, kavunumuz ve daha birçok sebze ve meyvemiz ile bolluk ve bereketli ilçemizi üretimde öncü yapacagiz. Denizli’ye yakin olmasi sebebi ile öncelikle Denizli halkinin daha yakindan tanidigi bir Babadag hayalimiz var. Özellikle Göveçlik, Altindere, Mollahmet, Yeni Köy, Kelleci, Babadag Merkez olmak üzere bu güzergahta yapacagimiz desteklemeler ile Denizli halkimizi organik, lezzetli ürünlerimiz ile bulusturacagiz. Babadag’in degerlerini ortaya çikaracagiz. Hem Babadagli kazanacak, hem Denizlililer saglikli ürünler tüketecek” diye konustu.

Kaynak: İHA