Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik'te 31 Mart Aksamini Bayrama Dönüstürecegiz'

Canik Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki AK Parti Canik Belediye Baskan Adayi Ibrahim Sandikçi, “Canik’te hemsehrilerimizle birlikte 31 Mart aksamini bayrama dönüstürecegiz” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik'te 31 Mart Aksamini Bayrama Dönüstürecegiz'
Canik Belediye Baskani ve Adayi Ibrahim Sandikçi, Cengiz Topel Caddesi’nde esnaflari ve vatandaslari ziyaret etti. Esnaflara ilçeye yeni dönemde kazandirilacak projeleri anlatip, hayirli isler temennisinde bulunan Sandikçi, “Hemsehrilerimizle olan gönül birlikteligimizle ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Vatandaslarla birlik ve beraberlik içerisinde çalismaya devam ettiklerini belirten Baskan Ibrahim Sandikçi, “Canikimizin her kösesinde güzel ilçemizin çehresini degistiren islerimiz, eserlerimiz var. 5 yil boyunca kazandirdigimiz her bir eserlerimizle ilçemize deger kattik. Tüm çalismalarimizi hemsehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde gerçeklestirdik. Ilk günkü heyecanimizla çalismaya devam ederek, Canik’i her alanda daha ileriye tasiyacagiz. Canik’te hemsehrilerimizle birlikte 31 Mart aksamini bayrama dönüstürecegiz. Yeni projelerimizle ve yatirimlarimizla ilçemizin degerine deger katacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA