Usak Belediyesi Ilk Iftar Yemegini Dikilitas Mahallesi'nde Düzenledi

Usak Belediyesi bu yil ilk olarak iftar yemegini Dikilitas Mahallesi’nde gerçeklestirildi.

Usak Belediyesi Ilk Iftar Yemegini Dikilitas Mahallesi'nde Düzenledi


Birlik ve beraberligi güçlendiren, ihtiyaç sahibi vatandaslarin tebessümüne sebep olan toplu iftar yemegi; Dikilitas Camii önünde kurulan binlerce kisilik dev sofrada halkin bir araya gelmesiyle gerçeklesti. Çesitli etkinliklerle alanda toplanan vatandaslar, palyaço ve yüz boyama etkinliklerine çocuklariyla birlikte katildi.

Ardindan Hacivat Karagöz orta oyunu ile Asuk - Masuk oyununu izleyen vatandaslar, Kent Orkestrasinin muhtesem performansiyla sergiledigi tasavvuf dinletisini dinleyerek semazen gösterisini izledi.

Sonrasinda dualar esliginde ezani bekleyerek sabrin ve nefis terbiyesinin hikmetine varan kalabalik; topun atilmasiyla birlikte ezan esliginde oruçlarini açti.Iftar yemegi programinda vatandasla iç içe olan ve onlarla sohbet etme imkâni bulan Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin; Ramazan ayinin tüm güzelliklerini vatandaslarla birlikte yasamayi arzu ettiklerini söyledi.



Iftar yemeginden sonra konusma yapan Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin; "Kiymetli Dikilitasli hemserilerim geleneksel iftar programlarimizin ilkini Dikilitas Mahallemizde gerçeklestiriyoruz. Allah’in izniyle hizmetin ve ilginin en iyisini her zaman Dikilitas’a getirmek konusunda bir kez daha söz veriyorum. Ramazan Ayinin tüm güzelliklerini sizlerle birlikte yasamayi arzu ediyor, duanizi ve desteginizi bekliyorum." ifadelerini kullanarak konusmasini noktaladi.

Binlerce Güzel Kalp, Binlerce Tebessüm

Oruçlarin açilmasi ve iftar yemeklerinin yenmesiyle birlikte ailelere çay ve pamuk seker ikramlari gerçeklesti. Programda bulunan yogun kalabalik Baskan Çakin’a bugüne kadar Dikilitas’a sundugu hizmetleri için tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA