Büyüksehir'in Ramazan Etkinlikleri'ne Kayserililerden Yogun Ilgi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan Ramazan Ayi’na özel Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi içerisinde gerçeklesen ‘Ramazan Etkinlikleri’ Kayserililerden yogun ilgisi gördü.

Büyüksehir'in Ramazan Etkinlikleri'ne Kayserililerden Yogun Ilgi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in ‘gönül belediyeciligi’ vizyonu dogrultusunda gönüllere dokunan yerel yönetim hizmetlerini Kayserililerle bulusturan Baskan Büyükkiliç yönetimindeki Büyüksehir Belediyesi, 0n Bir Ayin Sultani Razaman-i Serif’te de kültür sanat etkinliklerine hiz kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Sun Fuarcilik is birligi ile 12 Mart-7 Nisan tarihleri arasinda Ramazan Etkinlikleri düzenliyor.

Türkiye’nin en büyük millet bahçeleri arasinda yer alan Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nde baslayan Ramazan Etkinliklerine vatandaslar ilk günden yogun ilgi gösterdi. Büyüksehir etkinlikleri, Ramazan Ayi’nin simgelerinden olan orta oyunu, Hacivat ve Karagöz gösterileri ile basta çocuklar olmak üzere vatandaslari bir araya getiriyor. Ramazan Etkinlikleri kapsaminda, 13 Mart Çarsamba günü ünlü ilahi sanatçisi Seyfullah Çakmak konser verecek.

14 Mart Persembe günü Ismail Hakki Solmaz ile Kur’an Tilaveti ve Tasavvuf Gecesi yapilacak. 15 ve 19 Mart Cuma günü ise Sanatçi Harun Kayasandik vatandaslarla bulusacak.

Öte yandan 16 Mart Cumartesi günü Namik Bilgin ile Türk Halk Müzigi, 17 Mart Pazar günü Mehmet Bagdas ile Türk Sanat Müzigi Gecesi, 18 Mart Pazartesi günü Yunus Çoban Tasavvuf ve Ezgi Gecesi, 20 Mart Çarsamba günü ise Kur’an Tilaveti ve Tasavvuf Gecesi düzenlenecek.

Teravih namazlari öncesi çocuk etkinlikleri, namaz sonrasi ise ilahiler ve söylesilerin yer aldigi etkinlikte, hediyelik esya ve yeme-içme alanlari da bulunuyor.
Kaynak: İHA