Büyüksehir Denizlilileri Mahalle Iftarlarinda Bulusturuyor

Denizli Büyüksehir Belediyesinin Ramazan ayinda geleneksellesen mahalle iftarlari Anafartalar Mahallesi’nde basladi. Iftar yemeginde Anafartalilar ile bulusan Baskan Osman Zolan ve esi Berrin Zolan, tüm hemsehrilerinin ramazan ayini tebrik etti.

Büyüksehir Denizlilileri Mahalle Iftarlarinda Bulusturuyor


Denizli Büyüksehir Belediyesinin ramazan ayi boyunca farkli mahallelerde düzenleyecegi iftar sofrasinin ilk duragi Anafartalar Mahallesi oldu. Hosgörü ve paylasmanin ortak noktasi olan gönül sofrasina Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, esi Berrin Zolan, MHP Denizli Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz, AK Parti Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, mahalle muhtarlari, davetliler ve mahalle sakinleri katildi.

Vatandaslarla tek tek selamlasan ve ramazanlarini tebrik eden Baskan Osman Zolan ve esi Berrin Zolan, yapilan duanin ardindan mahalle sakinleriyle birlikte orucunu açti.

Baskan Osman Zolan, burada yaptigi konusmada geleneksel hale getirdikleri mahalle iftarlari ile yeniden bir arada olmanin mutlulugunu ve huzurunu yasadiklarini belirterek, “Allah’im tutmus oldugunuz oruçlari, yapmis oldugunuz ibadetleri kabul ve makbul eylesin. Ramazan ayi yardimlasma, dua ve ibadet ayidir. Yardimlasmayla, birbirimize sahip çikarak ve birbirimize dua ederek Allah’im yolumuzu açik etsin” dedi.



“Anafartalar parmakla gösterilen bir mahalle haline geldi”

Anafartalar Mahallesi’nde bugüne dek gerçeklestirdikleri yatirimlari tek tek anlatan Baskan Zolan, “Dogalgaz yoktu, içme suyu hatlarimiz degisti, tertemiz sularimiz eve geldi. Kanalizasyon hatlarimiz bastan asagiya degisti, artik evimize su basmiyor, yagmur suyu hatlari yaptik, yagmur yagdiginda çevreye artik rahatsizlik vermiyor. Biz cesaret edip basladik, sizler sabrettiniz, destek verdiniz. Bugün Anafartalar parmakla gösterilen bir mahalle, Denizli’miz parmakla gösterilen bir sehir haline geldi. Çok güzel bir üst yapiyla, sicak asfaltlari, kilit parke taslariyla bugün Anafartalar size layik hale geldi. Biz sizin emanetini tasimaya gayret ettik. Allah birlik ve beraberligimizi daim eylesin. Sehrimiz, ülkemiz, sizin ve hepimiz için hayirli ne ise o olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA