Sincan'a Ramazan Bereketiyle Geldi

Sincan Belediyesi, 11 ayin sultani mübarek Ramazan ayini cosku içinde karsiladi. 6 noktaya kurulan iftar çadirlarinda vatandaslar oruçlarini açabilecek. Ihtiyaç sahiplerine de kol kanat geren Sincan Belediyesi, 5 bin kisiye gida ve hijyen kolisi dagitimi yapiyor. Ayrica 2 bin 200 kisiye sicak yemek destegi devam ediyor.

Sincan'a Ramazan Bereketiyle Geldi
Sincan Belediyesi, yardimlasma ve dayanismanin pekistigi rahmet, bereket ve magfiret ayi Ramazan’da vatandaslarin yaninda olmaya devam ediyor. Her Ramazan oldugu gibi bu Ramazan’da da ilçe genelinde belirlenen noktalara iftar çadirlari kuruldu. Vatandaslar bu çadirlarda oruçlarini açip ibadetlerini yerine getirebilecek.

Iftar çadiri kurulan noktalar söyle:

Lale Meydani, Evliya Çelebi Millet Kiraathanesi yani, Ulubatli Hasan Mahallesi, Ortapinar TOKI, Yenikent Ek Bina yani, Temelli Hürriyet Mahallesi.

Ihtiyaç sahiplerine sicak yemek hizmeti

Ramazan’da yardim seferberligine ara vermeden devam eden Sincan Belediyesi, 2 bin 200 ihtiyaç sahibi vatandasin evine sicak yemek götürüyor. Asevinde son derece hijyenik ortamlarda hazirlanan yemekler paketlenerek vatandasin evine ulastiriliyor.

5 bin gida kolisi

Dar gelirli ailelere ramazan ayi boyunca gida ve hijyen kolisi dagitimi yapiliyor. 5 bin ihtiyaç sahibine içerisinde temel gida maddeleri ve temizlik ürünlerinin bulundugu paketler veriliyor.
Kaynak: İHA