Oto Aksesuari Yapilan Is Yeri Yanginda Küle Döndü, Sahipleri Gözyasi Döktü

Antalya’nin Manavgat ilçesinde otomobil aksesuar isletmesinde çikan yangin güçlükle söndürüldü. Yangina uykuda yakalanan is yeri sahibi yangini küçük yaralanmalarla atlatirken, agabey ise büyük üzüntü yasadi.

Oto Aksesuari Yapilan Is Yeri Yanginda Küle Döndü, Sahipleri Gözyasi Döktü
Manavgat Sanayi Mahallesi 2041 Sokak Manavgat Sanayi Sitesi’ndeki yangin ihbari Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlügü ekiplerini alarma geçirdi. Oto aksesuari yapilan is yerine gelen polisler çevrede önlem alirken, itfaiye ekipleri yangina müdahalede bulundu. Yangin sirasinda sik sik patlamalarin olmasi ve is yerinin yan ve tavan bölümünün tamamen saç olmasi nedeniyle olusan isi itfaiye ekiplerine zor anlar yasatti. Yangin, itfaiye ekiplerinin çalismalari sonucunda söndürülürken, is yerinin içerisinde bulunan Tofas Marka otomobil, motosiklet, oto aksesuarlari, is makineleri ve tesisat tamamen yandi. Yanginda bitisikteki is yerlerine de küçük çapta hasar verdi.

"Hastaneye gitmek istemedi"

Yangina is yerinde uyurken yakalanan ve son anda disari çikarak canini kurtaran is yeri sahiplerinden Sinan Öztürk’ün hafif sekilde yaralandigi ve dumandan etkilendigi görüldü.

Iyi oldugunu belirten Öztürk, saglik ekipleri ve olay yerindeki vatandaslarin israrlari sonucunda ambulansa binerek hastaneye gitmeyi kabul etti.

"Gözyaslarina hakim olamadi"

Sinan Öztürk’ün agabeyi Ugur Öztürk, is yerine geldiginde gördügü manzara karsisinda gözyaslarina hakim olamadi. Uzun süre is yerine bakan Ugur Öztürk, esnaf ve vatandaslar tarafindan teselli edilmeye çalisildi. 2 kardesin sabah 06.00’a kadar is yerinde çalistigi, Ugur Öztürk’ün eve gittigi Sinan Öztürk’ün ise is yerinde kaldigi ögrenildi. Yanginin çikis nedenini belirlemek için çalismalar devam ediyor.
Kaynak: İHA