Görüntüleri Ortaya Çikti Açiklamasi Kuyumcu Kuryesini Böyle Gasp Ettiler

Kirikkale’de tutuklanan maskeli sahislarin cadde üzerinde yürüyen kuyumcu kuryesini gasp ettigi anlarin görüntüleri ortaya çikti.

Görüntüleri Ortaya Çikti Açiklamasi Kuyumcu Kuryesini Böyle Gasp Ettiler
Kirikkale’de gasp edilen kuyumcu kuryesinin soyulma aninin görüntüleri ortaya çikti. Bir vatandas tarafindan cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, Menderes Caddesi’nde yürüyen kurye Mestur Aslan’in önünü kesen maskeli gaspçilarin, tabancayla havaya ates ederek kuryenin altin dolu bavulunu almaya çalistigi görülüyor. Kuryenin bavulu vermemek için bir süre gaspçilarla direnmesinin ardindan gaspçi 250 gram altin ve bir miktar paranin oldugu küçük çantayi alarak otomobile biniyor.

4 gaspçi tutuklanmisti

14 Subat 2023 tarihinde Yenidogan Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, kuyumcu kuryesi Mesut Aslan’in, maskeli gaspçilar tarafindan yaklasik 250 gram altin ile bir miktar parasi çalinmisti. Bunun üzerine de Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekiplerince yapilan teknik ve fiziki takip neticesinde kisa sürede Ankara’da yakalanan 4 gaspçi çikarildigi Kirikkale Adliyesinde tutuklanmisti. Gasp edilen altin ve paralar tutanakla sahibine teslim edilmisti.
Kaynak: İHA