DOSABSIAD Baskani Çevikel Açiklamasi 'Kadinlarin Esit Sartlara Sahip Oldugu Her Alan Büyür'

DOSABSIAD Baskani Nilüfer Çevikel, demokratik ve güçlü bir toplumun insasi için esit sartlar politikalarin gerekliligine vurgu yapti.

DOSABSIAD Baskani Çevikel Açiklamasi 'Kadinlarin Esit Sartlara Sahip Oldugu Her Alan Büyür'
Demirtas Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve Is Insanlari Dernegi (DOSABSIAD) Yönetim Kurulu Baskani Nilüfer Çevikel, kadinlarin is dünyasindaki önemine vurgu yapti. Baskan Çevikel, katilimcilarla is dünyasindaki tecrübelerini paylasirken, kadinlarin varliginin sadece is hayatini zenginlestirmekle kalmadigini, ayni zamanda yeni bir perspektif ve yenilik getirdigini belirtti.

Kadinlarin her alanda farkini ortaya koyan güçlü bireyler oldugunu vurgulayan Baskan Nilüfer Çevikel, “Kadinlarin dünya üzerindeki varligini, basarilarini ve mücadelelerini hatirlamak için bir firsat. Çünkü kadinlar, her alanda farkini ortaya koyan, hayatin sekillenmesinde ve toplumun ilerlemesinde kritik rol oynayan güçlü ve degerli bireylerdir. Türkiye’de birçok sivil toplum kurulusunda baskan olarak görev almak benim için sadece bir unvan degil, ayni zamanda kadinlarin gücünü ve potansiyelini ortaya koymanin da bir yolu. Kadinlarin is dünyasindaki varligi, sadece is hayatini zenginlestirmekle kalmaz, ayni zamanda yeni bir perspektif ve yenilik getirir. Ben de is dünyasinda bir kadin girisimci olarak, kariyerim boyunca birçok benzersiz deneyim yasadim. Bu tecrübelerin bazilari zorluklarla dolu olsa da inaniyorum ki her zorluk, bize daha da güçlenmemiz için bir firsat sunar. Bugün hala karsilastigimiz bazi engeller var. Dünyada yasanan toplumsal cinsiyet esitligi sorunu çözülmedigi sürece, kadinlarin is yasaminda tam potansiyeline ulasmasi mümkün olmayacaktir” ifadelerini kullandi.

Çevikel’e anlamli güne olan katkilari ve desteklerinden dolayi tesekkür plaketi takdim edildi.
Kaynak: İHA