Darica'ya Yeni Kütüphaneler Kazandiriliyor

Darica Hizmet Kompleksinin üst katina kazandirilan modern kütüphane törenle açildi.

Darica'ya Yeni Kütüphaneler Kazandiriliyor
Darica Belediyesi tarafindan yapilan ve "Nurbay Isçi" ismi verilen kütüphane hizmete girdi. 370 metrekare alanda hizmet verecek kütüphane, 18 bin kitap ile gençlerin yeni adresi olacak. 150 kisinin ayni anda kitap okuyup ders çalisabilecegi kütüphanede internet erisimi de ücretsiz olacak. Hafta içi ve hafta sonlari 08.30-17-30 saatleri arasi hizmet verecek olan kütüphane, sali günleri ise kapali olacak.

Gençlere en iyi çalisma ortamlarini hazirlamak için çalistiklarini ifade eden Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, "Görev süremiz boyunca ilçemize gençler için kitap kafeler, kütüphaneler, çalisma ofisleri kazandirdik. Büyüksehir Belediyemiz millet bahçesinde devasa bir kütüphaneyi yakinda hizmete açacak. Nurbay Isçi Kütüphanemiz de modern yapisiyla gençlere hizmet verecek. Amacimiz Darica’yi kütüphanelerle donatmak. Bunun için çalisiyoruz. Bizim gençlerimiz her seyin en güzelini hak ediyor. Gençlerimize en iyi ortamlari hazirlamak bizim görevimiz" dedi.



"Biz gençleri sözde degil özde önemsiyoruz"

Yeni dönemde gençlere özel projeler hazirladiklarini belirten Baskan Muzaffer Biyik, "Biz gençleri sözde degil özde önemsiyoruz. Her zaman dedigimiz gibi gençler projelerimizin merkezinde olmaya devam edecek. Yeni dönemde de gençler için özel projeler hazirladik. Bunlardan biri de etüt kütüphaneleri. Her mahalleye kazandiracagimiz etüt kütüphaneleri ile gençler nezih bir ortamda ders çalisabilecekler. Gençlerin her zaman oldugu gibi elinden tutmaya devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA