CHP Mugla Büyüksehir Adayi Aras, 'Mazeret Yok, Hizmet Var'

Seçim çalismalari kapsaminda Mugla’yi mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaslarla bir araya gelen CHP Mugla Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Ahmet Aras, gittigi bölgelerde gelen talep, öneri ve sikayetleri de yerinde inceliyor.

CHP Mugla Büyüksehir Adayi Aras, 'Mazeret Yok, Hizmet Var'
Bu ziyaretler çerçevesinde Mentese Denizova Mahallesi ile çevre köylerden gelen vatandaslarla Mentese Belediyesi Denizova Çok Amaçli Sosyal Alani’nda bir araya gelen Aras, gittigi her mahalle de oldugu gibi burada da cosku ve sevgi gösterileriyle karsilandi.

“5 yillik süreçte çok is yaptik”

Aras, 5 yillik belediye tecrübesiyle birlikte kendilerine güvenlerinin ve inançlarinin tam oldugunu ifade ederek, “Biz inatçiyiz. Bodrum’da 5 yilda yaptiklarimizla birçok sorunu çözdük. Altyapi, kanalizasyon ve su, su konusu tabi sikintili biraz ama o konuda da çok yatirim yapildi. Kresler, huzur evi, kadin siginma evi, etüd merkezler, spor tesisleri yani su 5 yillik süreçte çok is yaptik. Simdi o tecrübeyle büyüksehre geliyoruz”

“Mugla’nin her kösesine yetisecegiz”

Mazeret üretmeden Mugla’nin dört bir kösesine hizmet götürmek için canla basla çalisacagini ifade eden Aras, “Büyüksehir belediyesini de biliyoruz. Ilçe belediyesinde de çalismisim. 30 Senede devlette, Türk Silahli Kuvvetleri’nde subay olarak Anadolu’nun her yerinde görev yapmisim. Artik sira Mugla’ya hizmet etmeye geldi. Mugla’nin her kösesine, Denizova’dan Seydikemer’e, Köycegiz’e, Dalaman’dan Ortaca’ya, Fethiye’ye her yere yetisecegiz. Allah’a sükür sagligimiz, sihhatimiz yerinde. Bilgimiz birikimimiz yerinde. Yani çalisip da icraat yapmamak için hiçbir sebebimiz yok. Mazeretimiz yok yani. Mazeret yok, hizmet var” dedi.

Esnaf ziyaretleri her gün devam ediyor

Seçim çalismalari kapsaminda esnaf ziyaretlerini de sürdüren Aras, Mentese Emirbeyazit Mahallesi’nde kuaförler sokagi olarak bilinen bölge ve çevresindeki esnafi ziyaret eden Aras, hem hayirli isler diledi hem de gelen talep, öneri ve sikayetleri de dikkatlice dinledi. Esnaf ziyaretinin ardindan Mugla Karadenizliler Dernegi tarafindan bu yil 6’incisi düzenlenen Hamsi Festivaline katilan Aras, daha sonra ise Ula’nin Akyaka Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti.

Akyaka’da da esnaf ve vatandaslarin destek sözleriyle ziyaretlerine devam eden Aras’a minik bir hayrani tarafindan ise kendisini çizdigi resim hediye edildi.
Kaynak: İHA