Beylikdüzü'nde Silahla Rastgele Havaya Ates Açti Açiklamasi O Anlar Kamerada

Beylikdüzü’nde silahla rastgele havaya ates açan ve o anlari güvelik kamerasina yansiyan süpheli yakalandi. Sorgulamasinda hakkinda 3 ay 22 gün kesinlesmis hapis cezasi oldugu belirlenen süpheli, sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beylikdüzü'nde Silahla Rastgele Havaya Ates Açti Açiklamasi O Anlar Kamerada
Olay, 7 Mart’ta saat 02.30 siralarinda Beylikdüzü’ndeki bir alisveris merkezi önünde meydana geldi. Iddiaya göre, bir grup gencin silahla rastgele havaya ates açtigi ihbarini alan polis ekipleri çalisma baslatti. Yapilan çalismalarda, güvenlik kamerasi görüntüleri incelendi. Ekipler, görüntülerden grubun içindeki bir süphelinin havaya silahla ates açtigini belirleyerek sahsin ve beraberindekilerin bir ticari taksiyle olay yerinden kaçtiklarini tespit etti. Taksinin güzergahini takip eden polis ekipleri, silah kullanan süphelinin araçtan indigini belirledi. Yesilkent Mahallesi’nde taksiden indigi tespit edilen süphelinin ikamet adresini tespit eden ekipler, C.T.’yi yakalayarak gözaltina aldi.

Yakalanan süphelinin emniyetteki sorgulamasinda ‘kasten yaralama ve alkol veya uyusturucu madde etkisindeyken araç kullanma’ suçlarindan adli makamlarca aranan sahislardan oldugu ve 3 ay 22 gün kesinlesmis hapis cezasinin bulundugu ögrenildi. Süpheli C.T., ‘genel güvenligin kasten tehlikeye sokulmasi’ suçundan da emniyetteki tamamlanan islemlerin ardindan sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan süphelinin grubun içinde silahla havaya ates açtigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA