Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Kadin Elinin Degdigi Her Yer Güzellesiyor'

Kadin muhtarlarla bir araya gelen Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, "Kadin elinin degdigi her yer güzellesiyor. Muhtarlar olarak sizler bizim her zaman çözüm ortagimiz oldunuz. Vatandaslarimiza yardimlarin ulasmasinda sizler bizim sahadaki gören gözümüz, duyan kulagimiz oldunuz" dedi.

Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Kadin Elinin Degdigi Her Yer Güzellesiyor'
Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, düzenlenen etkinlikte kadin muhtarlarla bir araya geldi. Baskan Büyükakin, Kocaeli genelindeki 472 muhtar ve eslerinin katilimiyla düzenlenen toplantida, muhtarlara plaket ve tesekkür belgesi takdim etti. Muhtarlarin öneminden bahseden Baskan Büyükakin, "Bugün belediye hizmetlerini vatandaslarimiza ulastiriyorsak, bunun kiymetli muhtarlarimizin sayesinde oldugunu biliyoruz. Allah onlardan razi olsun. Kadin elinin degdigi her yer güzellesiyor. Muhtarlar olarak sizler bizim her zaman çözüm ortagimiz oldunuz. Pandemi döneminde olsun, 6 Subat depremlerinde olsun, afetlerde olsun sizlerle basarili çalismalar yaptik. Vatandaslarimiza yardimlarin ulasmasinda sizler bizim sahadaki gören gözümüz, duyan kulagimiz oldunuz" dedi.

Konusmasinin ardindan Baskan Büyükakin, 31 Mart seçimlerinde yeniden aday olmayan 62 mahalle muhtarina plaket takdim ederek, bundan sonraki yasamlarinda basarilar diledi. Baskan Büyükakin, kente hizmet noktasindaki katkilarindan dolayi tüm muhtarlara tesekkür belgesi verdi.
Kaynak: İHA