Tekirdag'da Korkunç Kaza Açiklamasi Yaraliyi Ezip Yardim Edenlere Çarpti

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde otomobilin çarpmasi sonucu yaralanan bir kisiye ve ona yardim etmeye çalisanlara baska bir araç çarpti. Kazada yarali hayatini kaybederken, yardim etmeye çalisan 1 kisi yaralandi.

Tekirdag'da Korkunç Kaza Açiklamasi Yaraliyi Ezip Yardim Edenlere Çarpti
Feci kaza, dün gece 21.30’da Çorlu-Istanbul D-100 kara yolunun Seymen Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, yolun karsisina geçmeye çalisan Seref Bahçivan’a, B.M. idaresindeki 59 AHZ 208 plakali otomobil çarpti. Çarpmanin etkisiyle yere düsen Bahçivan, yaralandi. Kazayi görenler 112 Acil Çagri Merkezi’ne haber vererek, bir yandan da Bahçivan’a yardim etmeye çalisti.

O sirada I.E. idaresindeki 59 AIU 164 plakali otomobil, yerde yatan Bahçivan’in üzerinden geçip, yaraliya yardim eden M.A.’ya çarpti. Ikinci kaza ani ise baska bir otomobilin kamerasina saniye saniye görüntülendi.

Kazada M.A. yaralanirken, bölgeye ulasan ekipler, Seref Bahçivan’nin hayatini kaybettigini belirledi. Yaralanan M.A. ise Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Kazaya karisan sürücüler B.M. ile I.E. gözaltina alindi. Kazayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA