Skandal Iddia Açiklamasi 'Ben Soyunmayinca Kocam Kadin Kiyafetleri Giydi'

Internet ortamindaki görüntülü sohbet siteleri 2 çocuk sahibi evli çiftin arasini bozdu. U.A. isimli sahsin para kazanmak amaciyla karisi F.A’yi bu sohbet sitelerine girmeye zorladigi, esinin bunu kabul etmemesi üzerine "kadin" gibi davranarak kendisinin baskalariyla görüstügü ve karsiliginda bu kisilerden para istedigi iddia edildi. Esinin baskilarina dayanamadigi için bosanma davasi açtigini söyleyen F.A., "Külotlu çorap giyiyordu. Yüzünü göstermiyordu. Canli sohbet sitelerinde bulunan görevliler ’Erkek misin?’ diye süphelenip aradiginda esim beni konusturuyordu" dedi.

Skandal Iddia Açiklamasi 'Ben Soyunmayinca Kocam Kadin Kiyafetleri Giydi'
Edinilen bilgiye göre, Izmir’de bir anaokulunda hizmetli olarak çalisan F.A. (31) ile Tokat’ta restoranda çalisan U.A. (37), yaklasik 5 yil önce sosyal medyadan tanisti. Evlenmeye karar veren çift, bir süre Tokat’ta ikamet ettikten sonra sirasiyla Izmir, Gebze ve Sakarya’da yasadi. Ayni zamanda çiftin bu evliliklerinden biri 3, digeri 5 yaslarinda olmak üzere 2 kizi dünyaya geldi. 5 yillik evli çiftin arasinda tasindiklari Sakarya’da problemler basladi.

Internet ortamindaki görüntülü sohbet siteleri, U.A. ile F.A’nin arasini bozdu. U.A’nin karisi F.A’yi bu sohbet sitelerine girmeye ve baska erkeklerle konusmaya zorladigi öne sürüldü. Iddiaya göre, F.A’nin bunu kabul etmemesi üzerine U.A. farkli bir yönteme basvurdu. Kadin kiligina girdigi, sesini de degistirerek baska erkeklerle sohbet ettigi ileri sürülen U.A’nin, bu sekilde canli sohbet sitelerinden para kazandigi iddia edildi.

"Esim benim telefonumdan birçok kisiyle yazisti" iddiasi

Öte yandan, 2022 yilinin temmuz ayinda Bursa’da yasayan C.S. (34), iddiaya göre, sosyal medya üzerinden F.A. ile tanisti ve ikili bir süre mesajlasti. F.A’nin görüntülü konusma için 100 TL istedigi, C.S’nin de parayi gönderdigi ögrenildi. Bir süre sonra F.A’nin C.S’yi aralarinda geçen yazismalari yaymakla tehdit ederek, düzenli olarak para istedigi iddia edildi. Santaja dayanamayan C.S’nin ise Bursa Cumhuriyet Bassavciligina giderek sikayetçi oldugu, F.A. hakkinda dava açildigi bildirildi.

Suçlamalari reddeden F.A. ise bu yazismalari kendi telefonundan U.A’nin yaptigini, esinin bu sekilde birçok kisiyle yazistigini iddia etti.

2023 yilinin ocak ayinda Sakarya’dan Kocaeli’nin Gölcük ilçesine gelen F.A., esi U.A’dan bosanmak için dava açti.

"Yasadigimiz magduriyetlerden dolayi delilleri olusturmam iki senemi sürdü"

Yaklasik bir yildir esinden ayri yasadigini söyleyen F.A., "Bosanma davasi henüz sonuçlanmadi. 3 ve 5 yasinda 2 kizim var. Yasadigimiz magduriyetlerden dolayi delilleri olusturmam iki senemi sürdü. Delilleri elde ettikten sonra polise ihbar ettim ve bosanma davasi açtim. Esimle evlenirken bana restoranda çalistigini söylemisti. Disaridan normal aile gibi görünüyorlardi. Internetten tanistik ve evlendik. Evlendikten sonra sürekli adres degistirmeye basladik. Sürekli çevresindeki insanlara yalan söylüyordu. Daha sonra bana da yalanlar söyledigini anladim" dedi.



"Külotlu çorap giyiyordu"

Esinin kendisine bu sohbet sitelerine girmesi için baski yaptigini iddia eden F.A., "Sitelerde soyunmami isteyenler oluyordu. Ben yapamadigim için para gelmiyordu. Para gelmeyince esim bana hakaret ediyordu. Hatta bir kisi bizden sikayetçi olmus. Hat adima kayitli oldugu için adamla konusmadigim halde bana dava açildi. Esim, siteden konustugu adamdan santaj ve tehditle para istemis. Bu sekilde sikayet üzerine adima dava açildi. Esim aldigi paralari sürekli kumarda yiyordu. Kadin külotlu çorabi giyiyordu. Yüzünü göstermiyor, sadece bacaklarini gösteriyordu. Canli sohbet sitelerinde bulunan görevliler ’Erkek misin?’ diye süphelenip aradiginda esim beni konusturuyordu. Esim önceden bana ne diyecegimi söylerdi. Sözünü dinlemedigim zaman bana kiziyor, hakaret ediyordu. Esim 2 seneye yakin bu sekilde para kazandi" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA