Pursaklar'da Genç Kampçilar Yola Çikti

Pursaklar’da 14 ile 18 yas arasi gençler, belediyenin düzenledigi Nevsehir Kapadokya Gençlik Kampi’na katildi.

Pursaklar'da Genç Kampçilar Yola Çikti
Son 5 yilda gençlerin sanattan kültüre, egitimden spora, bilimden teknolojiye birçok farkli alanda gelisimine katki saglayan Pursaklar Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanligi isbirligi ile gençleri Gençlik Kampi’na yollamaya devam ediyor. 14 ile 18 yas arasi gençlerden olusan grup, Kapadokya Gençlik Kampi için Nevsehir’e gitti.

Genç kampçilarin etkinliklerle dolu 3 gün geçireceklerini belirten Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Genç kardeslerimiz, Nevsehir Kapadokya Gençlik Kampi’nda birkaç gün gönüllerince eglenme firsati bulacak. Kardeslerimizin Gençlik Kamplari ile okul stresi ve günlük streslerden biraz olsun uzaklasmalarini sagliyoruz. Gençlik kampina giden kardeslerimiz, çesitli sosyal ve kültürel etkinliklerle bol bol eglenme firsati bulacak. Umarim yeni arkadasliklar edinip, iyi dostluklar kurarak Pursaklar’a sag salim dönerler” ifadelerini kullandi.

Pursaklar Belediyesi tarafindan Nevsehir Kapadokya Gençlik Kampi’na gönderilen 14-18 yas araligindaki genç erkekler, doganin güzelliklerini yakindan görme firsati bulurken, birçok tarihi alani da tanima firsati bulacak.
Kaynak: İHA