Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, Seçim Çalismalarina Devam Ediyor

Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, yerel seçimler çerçevesinde çalismalarina araliksiz devam ediyor. Esnaf ve ev ziyaretleriyle vatandaslarla bir araya gelen Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, “Lapseki’yi belirli bir yere getirdik, çitayi yükselttik. Insallah önümüzdeki dönemde bu güzel projelerle beraber gençlerimize, çocuklarimiza, kadinlarimiza, yaslilarimiza ve kisacasi tüm Lapsekililere çok güzel projelerimiz var. Lapseki’ye daha güzel hizmet yapmak istiyoruz” dedi.

Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, Seçim Çalismalarina Devam Ediyor
Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, 31 Mart yerel seçimler öncesi, AK Parti ilçe Baskanligi tarafindan belirlenen çalisma programi çerçevesinde, esnaf ve ev ziyaretleriyle vatandaslarla bir araya geliyor. AK Parti ilçe Baskani Hasan Engin ve Il Genel Meclis üyesi adaylarla birlikte köy ziyaretleri programina katiliyor.

Lapseki’ye 10 yildir Belediye Baskani olarak hizmet eden Baskan Eyüp Yilmaz, “2024 yerel seçim starti verilmesinin ardindan 31 Martta yapilacak yerel seçimler için sokaklardayiz. Her tarafi ev ev dolasiyoruz. Çalismalarimiz bütün hiziyla devam ediyor. Teskilatlarimiz, ana kadememiz, gençlik kollarimiz, mahalle temsilcilerimiz, yeni dönemde bizimle beraber yol yürümek isteyen hanimefendiler var. Hep birlikte çalismalarimiz devam ediyor. Çalmadik kapi, sikilmadik el birakmayacagiz düsturuyla ilçemiz de yasayan vatandaslarimiza ulasmaya çalisiyoruz. 10 yildir Lapsekililere hizmet etmeye çalisiyoruz. Önümüzdeki dönem içerisinde de Allah bize tekrar nasip ederse, ilçe halkinin da destegi olursa çok güzel projelerimiz var. Lapseki’yi belirli bir yere getirdik, çitayi yükselttik. Insallah önümüzdeki dönem de bu güzel projelerle beraber gençlerimize, çocuklarimiza, kadinlarimiza, yaslilarimiza ve kisacasi tüm Lapsekililere çok güzel projelerimiz var. Lapseki’ye daha güzel hizmet yapmak istiyoruz. Elbette hem teskilatlarimiz, hem meclisimiz, hem de ayni zamanda belediye personelimiz ile birlikte bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da çalismalarimiz devam edecek. Bugüne kadar yaptiklarimiz bundan sonra yapacaklarimizin teminati olacaktir. Ben herkesi çalismalara ve bizi desteklemeye devam ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA