Gelecegin Kariyerli Gençleri Bu Atölyeden Çikacak

Balikesir Gençlik Merkezinde, Kariyer Planlama, CV ve Motivasyon Mektubu Yazma Becerisi ve Etkili Linkedin Kullanimi, Mülakat Teknikleri, Is ve Staj Imkanlari, Gelecegin Meslekleri ve Becerileri, Tasarim Odakli Düsünme ve Inovasyon modüllerinde egitim alan gençler, gerçeklestirilen sertifika töreninde katildiklari programdan güzel kazanimlar edindiklerini, gelisimlerine büyük katki sagladiklarini dile getirip, tesekkür etti.

Gelecegin Kariyerli Gençleri Bu Atölyeden Çikacak
Gençlik ve Spor Bakanligi’na bagli Gençlik Merkezleri’nde faaliyet gösteren Vizyon Kulübü, gençlerin ilgilerini sivil toplum çalismalarina çekmek, kisisel gelisimlerine destek olmak ve uluslararasi gençlik çalismalarini desteklemek için gençlik çalisanlari tarafindan kurulmustur. Tüm gençlik merkezlerinde gönüllülük esasina dayali olarak çalisan ve belirlenen çerçevede faaliyetler gerçeklestiren Vizyon Kulübü ayrica bu faaliyetlerin gelistirilmesine katkida bulunuyor.

Vizyon Kulübü, Uluslararasi Çalismalar Modülü ve Kariyer Çalismalari Modülü ile ülkemizdeki gençlerin 21. yüzyil yetkinliklerini kazanmasini, uluslararasi gençlik çalismalarinin yerel düzeyde uygulanmasini ve gençlerin kisisel gelisimini destekleyen konulari kapsiyor.

Kulüp, Denge, Dönüsüm ve Döngü kavramlari dogrultusunda çalismalar yürütüyor. Denge: Yereldeki gençlik çalismalarinda uluslararasi bir yaklasim benimsemeyi amaçlar ve yerel ile uluslararasi çalismalar arasindaki dengeyi saglar. Dönüsüm: Gençlik sektöründe yeni metotlarin benimsenmesini hedefler ve ülke gençlerinin kisisel gelisimini destekler. Döngü: Gençlik sektöründe yapilan çalismalarin sürdürülebilir olmasina katkida bulunur.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Adem Özalp, ”Vizyon Kulübü Kariyer Atölyeleri, gençlerin, ulusal ve uluslararasi çalismalarinda üretkenliklerinin ortaya çikarilmasina ve kariyerlerine yön verecek bilgi ve donanima sahip olmalarina katki sagliyor. Farkli alanlarda aldiklari egitimler ve gerçeklestirilen kapsamli çalismalar, gelisimlerine destek oluyor. Gençlerimizin, kisisel gelisimini destekleyecek ve profesyonel hayata hazirlanmalarina yardimci olacak atölyelerden aktif bir sekilde faydalanmalari bizleri sevindiriyor. Bizler, bu konuda Gençlik Merkezlerimizde yürütmüs oldugumuz projelerle, uluslararasi çalismalarin tanitilmasi ve uygulanmasi, gençlerimiz için küresel firsatlarin yerel düzeyde erisilebilir olmasi, gençlerin ilgisinin sivil toplum çalismalarina çekilmeleri ve 21. Yüzyil yetkinliklerini kazanmalarinin saglanmasi adina yanlarinda olarak desteklerimizi sürdürmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA