Düzce TSO'ya Memnuniyet Dünya Standartlarinda

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi, üyelerine ulusal ve uluslararasi standartlarda hizmet sunmaya devam ediyor. Son olarak Müsteri Memnuniyeti Sistemi ISO 10002:2018 denetimlerini de basariyla tamamlayan Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi, bu alanda da kalitesini kanitlamis oldu.

Düzce TSO'ya Memnuniyet Dünya Standartlarinda
TSE Bas denetçisi Dr. Cahit Atli tarafindan gerçeklestirilen denetimin kapanis toplantisina katilan Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Erdogan Biyik, “TSO, üyelerine ISO standartlarinda hizmet sundugunu ve üye memnuniyetine verdigi önemi belgeleyerek, uyguladigi yönetim sistemleriyle Oda/Borsa camiasinin örnek odalarindan biri oldugunu bir kez daha ortaya koydu. Kesintisiz ve üye memnuniyetine dayali hizmet anlayisimizi her geçen gün gelistirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Denetimde; kapasite, seffaflik, erisilebilirlik, cevap verebilirlik, tarafsizlik, bilgi bütünlügü, gizlilik, müsteri odakli yaklasim, hesap verebilirlik, iyilestirme, yeterlilik, dakiklik, sikayetlerin ele alinma ve degerlendirme süreçleri gibi birçok konuda tetkikler gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA