Cumhuriyetin 100. Yilina Özel 'Zarafetin Dokunusu' Sergisi Ziyaret Açildi

Güngören Belediyesi Hanimeli Konagi tarafindan düzenlenen Zarafetin Dokunusu sergisi, Cumhuriyetin 100. yilina özel olarak düzenlenen etkinlik kapsaminda açildi.

Cumhuriyetin 100. Yilina Özel 'Zarafetin Dokunusu' Sergisi Ziyaret Açildi
Güngören Belediyesi Hanimeli Konagi tarafindan düzenlenen Zarafetin Dokunusu sergisi, ziyarete açildi. "100. Yila 100 Eser: Zarafetin Dokunusu" isimli sergi, Ayse Olcay ve kursiyerlerinin elinden çikan atik kagit ve borcun çantadan yapilmis el ürünü eserlerden olusuyor. Güngören Gösteri Merkezi’nde gerçeklesen açilis törenine, Ticaret Bakani Ömer Bolat, Güngören Kaymakami Abdullah Küçük, Belediye Baskani Dr. Mimar Bünyamin Demir, sivil toplum kurulusu temsilcileri, vatandaslar ve kursiyerler katildi.

Sergi, 29 Subat, 1-2 Mart tarihleri arasinda Güngören Gösteri Merkezi’nde ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Sanatseverler, atik malzemelerle olusturulan benzersiz eserleri görme firsati bulacaklari etkinlik boyunca, kursiyerlerle de etkilesime geçebilecekler.

Açilisa katilan Ticaret Bakani Ömer Bolat, "Sanatin ve el emeginin bu özel sergiyle bir araya gelmesi, Cumhuriyetimizin 100. yilini anlamlandirmak adina önemli bir adim. Kursiyerlerimizi tebrik ediyor, emekleri için tesekkür ediyorum. Güngören Belediyesi kursiyerlerinin elinden çikan bu ürünler, kültürel zenginligimizi artiriyor ve toplumda birlik ve beraberlik duygularini güçlendiriyor" dedi.

Açilista konusan Belediye Baskani Dr. Mimar Bünyamin Demir, "Cumhuriyetimizin 100. yilina ithafen düzenledigimiz bu sergiyle, kursiyerlerimizin emekleriyle hayat buldu. Kursiyerlerimizin harika eserlere imza attiklarini görmek bizi son derece mutlu ediyor. Atik kagit ve borcun çantadan yapilan el ürünleri, sadece sanatsal bir deger tasimakla kalmayip, ayni zamanda çevresel duyarlilik konusunda da farkindalik olusturuyor. Sergimizi tüm sanatseverleri ve vatandaslarimizi bekliyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA