Baskan Adayi Özkan Alp Açiklamasi 'Odunpazari'ni Sagligina Tekrar Kavusturmak Için Çalisacagim'

AK Parti Odunpazari Belediye Baskan Adayi Özkan Alp, Eskisehir Sehir Hastanesi’ni ziyaret ederek saglik çalisanlari ve vatandaslarla bulustu.

Baskan Adayi Özkan Alp Açiklamasi 'Odunpazari'ni Sagligina Tekrar Kavusturmak Için Çalisacagim'
AK Parti’nin Odunpazari Belediye Baskan Adayi Özkan Alp, her gün birçok farkli mahallede ve merkezde vatandaslarla bir araya gelmeye devam ediyor. Odunpazari bölgesinde yer alan ve saglik alaninda Eskisehir’deki en büyük ve donanimli hastanelerinden biri olan Sehir Hastanesi’ni ziyaret ederek saglik çalisanlari ile sohbet edip, hastalar ve hasta yakinlarina moral verdi.

“Bölgemizin en büyük hastanelerinden birindeyiz”

Sabir, hosgörü ve fedakarlikla çalisan saglik çalisanlarinin, Odunpazari’nda hak ettikleri hizmeti alabilmeleri için çok çalisacagini belirten Alp, “Odunpazari bölgemizin en büyük hastanelerinden birindeyiz. Hükümetimizin sehrimize kazandirdigi ve halkimizin saglik alaninda aldigi hizmete sinif atlatan bir hastane burasi. Saglikli bir toplum için hepiniz canla basla gece gündüz demeden çalisiyorsunuz. Iste tam bu noktada ben de ayni seyi söylüyorum. Sizler için, Odunpazari için, sizlerin çalistigi gibi gece gündüz demeden, canla basla 31 Mart’tan sonra durmadan çalisacagim. Çok sorun var, çok çalismamiz lazim. Çünkü sizler ve tüm Odunpazari bu hizmeti sonuna kadar hak ediyorsunuz. Odunpazari’ni belediyecilik anlaminda sagligina tekrar kavusturmak için, yasanabilir bir Odunpazari için desteklerinizi bekliyorum” seklinde konustu.

Sehir Hastanesi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Sungur ile birlikte Sehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalari ve hasta yakinlarini ziyaret eden Özkan Alp, geçmis olsun dileklerini iletti.
Kaynak: İHA