Sahinbey Millet Camii Ilk Cuma Namazinda Doldu Tasti

Geçtigimiz günler içerisinde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açilisi yapilan Sahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde ilk Cuma Namazi heyecani yasandi. Cuma Namazini kilan vatandaslar Sahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ne akin etti.

Sahinbey Millet Camii Ilk Cuma Namazinda Doldu Tasti
Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, açilisini Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in gerçeklestirdigi Sahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde Cuma Namazini kildiktan sonra vatandaslarla sohbet etti.

Sahinbey Millet Camii’nde ilk cuma namazi kilindi

Sahinbey Belediyesi tarafindan Gaziantep’e kazandirilan Türkiye’nin en büyük ikinci camisi olan Sahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde ilk Cuma Namazi kilindi. Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Cuma Namazi sonrasinda vatandaslarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaslar Baskan Mehmet Tahmazoglu’na yogun ilgi gösterirken bol bol fotograf çektirdiler.

“Vatandaslarimizla her zaman bir aradayiz”

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, her hafta bir camide vatandaslarla Cuma Namazini eda ettiklerini belirterek, “Bu hafta Cuma Namazimizi geçtigimiz hafta sonu açilisini Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in gerçeklestirdigi Sahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde kildik. Her hafta farkli camilerde vatandaslarimizla bir araya gelirken, bu hafta Türkiye’nin en büyük ikinci camisinde bir araya geldik. Onlarla birlikte Türkiye’nin en büyük ikinci camisinde Cuma Namazini kilmak benim için büyük bir mutluluk. Tüm vatandaslarimizin Sahinbey Millet Camisi’ne gelmesini ver görmesini istiyorum” dedi.

“Allah baskanimizdan razi olsun”

Cuma Namazini Sahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde kilan vatandaslar, “Böylesi devasa bir camide namaz kilmak bizleri çok mutlu etti. Caminin Islemeleri ve uhrevi havasi bizleri çok etkiledi. Sehrimize böyle bir camiyi kazandirdigi için Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na tesekkür ederiz” diye konustular.
Kaynak: İHA