Eskisehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan'dan Taziye Mesaji

Eskisehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasinda hayatini kaybeden Ögretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçi Karel ve kizi Yagmur Karel için taziye mesaji yayimladi.

Eskisehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan'dan Taziye Mesaji
ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, bu sabah Odunpazari ilçesi Zümrüt Bulvari’nda gerçeklesen kazada hayatini kaybeden Ögretim Üyesi Filiz Bayrakçi Karel ve kizi Yagmur Karel için taziye mesaji yayimladi. Özcan, mesajinda, “Üniversitemizde Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisligi Ögretim Üyelerinden Doç. Dr. Filiz Bayrakçi Karel ve merhum ögretim üyemizin kizi Yagmur Karel’in 09.02.2024 tarihinde geçirmis olduklari elim bir trafik kazasi sonucunda vefat etmis olduklarini derin bir üzüntü içinde ögrenmis bulunmaktayim. Merhum ögretim üyemiz ve kizina Allah’tan rahmet, üniversitemiz camiasina, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabirlar dilerim. Hepimizin basi sag olsun” ifadelerine yer verdi.

Edinilen bilgiye göre, hayatini kaybeden Ögretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçi Karel ve kizi Yagmur Karel için yarin saat 11.30’da Mühendislik Fakültesi Dekanlik Binasi önünde tören düzenlenecek. Törenin ardindan ögretim üyesi ve kizinin cenazesi, Osmangazi Üniversitesi Ilahiyat Camii’nde kilinacak, ögle namazina müteakip defnedilecek.
Kaynak: İHA