Demirtas Gülüç'te IYI Parti Ile Gövde Gösterisi Yapti

IYI Parti 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayi Op. Dr. Evrim Balbaloglu, IYI Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Yasemin Erdogan ve partililer Gülüç Belediye Baskani ve belediye baskan adayi Gökhan Mustafa Demirtas’a hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Demirtas Gülüç'te IYI Parti Ile Gövde Gösterisi Yapti
IYI Parti 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayi Op. Dr. Evrim Balbaloglu, IYI Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Yasemin Erdogan, Alapli Ilçe Baskani Recep Gündogdu, IYI Parti Alapli Belediye Baskan Adayi Serdar Akyol, IYI Parti Gümeli Belediye Baskan Adayi Ramazan Akdeniz ve çok sayida partili Gülüç Belediye Baskani ve belediye baskan adayi Gökhan Mustafa Demirtas’a “hayirli olsun” ziyaretinde bulundu.

Yüzlerce kisi ile IYI Parti yöneticilerini esi Isil Demirtas ile birlikte karsilayan Gülüç Belediye Baskani ve belediye baskan adayi Gökhan Mustafa Demirtas adeta gövde gösterisi yapti. Gülüç’te seçimleri kazanacaklarina olan inancinin tam oldugunu ifade eden Baskan Demirtas “IYI Parti’den Gülüç belediyesine Belediye Baskanligina adayim. Ben bu süreçte bizi yalniz birakmayan Evrim hanima, ilçe baskanima, IYI Parti yönetim kuruluna, yanimizda bulunan tüm arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Bu süreçte bizleri hiç yalniz birakmadilar. Bizim seçim almama, kaybetme gibi bir lüksümüz yok. 31 Mart’ta seçimi alacagimiza inancim tam. Sagda solda konusulan laflara kulak asmayin; çünkü biz o islerden aklandik. Bu tür olaylarla bizi yipratmaya çalisiyorlar ama biz birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. IYI Parti ailesi olarak Gülüç’te tam gaz seçime çalisacagiz. Sikilmadik el çalinmadik kapi birakmayacagiz. Gülüç’e yaptigim hizmetler bellidir. Gülüç’ü Zonguldak’in parlayan yildizi haline getirdik. Bu süreçten sonra da daha güzel hizmetler yapacagiz. Burada bizi yalniz birakmayan buraya gelen tüm misafirlerimize tesekkür ediyorum.” dedi.

Baskan Demirtas programa katilan IYI Parti Alapli Ilçe Baskani Recep Gündogdu, IYI Parti Alapli Belediye Baskan Adayi Serdar Akyol ve IYI Parti Gümeli Belediye Baskan Adayi Ramazan Akdeniz’e tesekkür ederken tüm Gülüç halkini çarsamba günü dügün salonu karsisinda saat 14.00’te yapacaklari parti teskilati ve seçim bürosu açilisina davet etti.

Demirtas’in ardindan söz alan ve IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’in talimatlari dogrultusunda Gülüç ziyaretini gerçeklestiren IYI Parti 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayi Op. Dr. Evrim Balbaloglu “Degerli belediye baskanim baskanlarim, kiymeti Gülüç’lüler; burada olmaktan çok mutluyuz. Biz de baskanimizin iki dönemdir yapmis oldugu hizmetleri izliyorduk, takip ediyorduk hepsiyle mutluluk ve gurur duyuyorduk. Bundan sonra ki dönemde de yine ayni hizmeti katlayarak verecegine eminiz. Tekrar basarilar diliyoruz. Hep birlikte çalisacagiz, kazanacagiz. Hepinize çok tesekkür ediyorum” dedi.

IYI Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Yasemin Erdogan ise konusmasinda Genel Baskanlari Meral Aksener’in talimati ile Gülüç’te seçim startini verdiklerini söyledi.

Erdogan konusmasinda su sözleri dile getirdi: “Baskanimizin verdigi yetkiyle uzun bir süreç yasadik. Genel baskanimizin verdigi yetkiyle seçim startini burada vermis bulunuyoruz. Baskanima basarilar diliyorum. Bu yolda hep beraberiz ve hep birlikte Bati Karadeniz’i Zonguldak olarak en iyi sekilde temsil edecegimize inaniyorum. Gülüç halkina tesekkür ediyorum.”

Alanda bulunan kalabalik Baskan Demirtas lehine sloganlar atarak kendisine destek verdi. Demirtas daha sonra makaminda IYI Parti yöneticileri ile sohbet edip seçim süreci hakkinda fikir alis verisinde bulundu.
Kaynak: İHA