Bosandigi Esini Önce Vurup Sonra Biçaklayarak Öldüren Sahis Ile 7 Kisi Adliyeye Sevk Edildi

Burdur’un Çavdir ilçesinde bosandigi esini önce tüfekle vurup sonra biçaklayarak öldüren katil zanlisi ve olay yerinden kaçmasina yardim ettigi iddia edilen 7 süpheli adliyeye sevk edildi.

Bosandigi Esini Önce Vurup Sonra Biçaklayarak Öldüren Sahis Ile 7 Kisi Adliyeye Sevk Edildi
Burdur’un Çavdir ilçesinde 8 Subat tarihinde 14 Ocak’ta bosandigi esi Özlem Simarik’i (28) kaldigi oteli basarak odasinda av tüfegiyle vurup daha sonra birçok yerinde biçaklayarak agir yaralayan T.Y. (45), olay yerinden araçla kaçmisti. Hastaneye kaldirilan 2 çocuk annesi Özlem Simarik yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetmisti.

Emniyet ekipleri kaçan sahsi olaydan yaklasik 6 saat sonra Denizli’nin Çameli ilçesinde daglik alanda bulunan bir dag evine yaptigi operasyonla yakalamisti. Gözaltina alinan T.Y. islemler için Gölhisar Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne getirilirken T.Y.’nin kaçmasina yardim ve yataklik yaptigi iddia edilen biri kadin 7 kisi daha yakalanarak gözaltina alindi.

Katil zanlisi T.Y. emniyetteki ifadesinde eski esinin eglence kulübünde çalismasini ve açik kiyafetler giymesini istemedigini bu yüzden defalarca onu uyardigini ama eski esinin kendisini dinlemedigi için kiskançlik duydugundan dolayi bu olayi gerçeklestirdigini söyledigi ögrenildi. Zanlinin, olay günü yaninda getirdigi av tüfegi ile otele girdigini eski esinin kaldigi oda numarasini ögrendikten sonra kilitli olan kapiyi ates ederek açtigini, kapi açilinca da Özlem Simarik’a direkt ates ettigini daha sonrada birçok yerinden biçaklayarak olay yerinden kaçtigini söyledigi ögrenildi.

Gölhisar Ilçe Emniyet Müdürlügü’ndeki islemlerinin ardindan T.Y. ve beraberindeki 7 sahis Gölhisar Devlet Hastanesi’ndeki kontrollerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA