Baskan Adayi Özkan Çetinkaya, '31 Mart Kurtulus, 1 Nisan'i Da Yükselis Yapalim''

Seçim çalismalari çerçevesinde vatandaslarla bir araya gelen AK Parti Karabük Belediye Baskan Adayi Özkan Çetinkaya, “Bakimsizliktan, ilgisizlikten çökmüs bu tozlu yipranmisliktan insallah 31 Mart’ ta kurtulalim” dedi.

Baskan Adayi Özkan Çetinkaya, '31 Mart Kurtulus, 1 Nisan'i Da Yükselis Yapalim''
AK Parti Karabük Belediye Baskan Adayi Özkan Çetinkaya, Kurtulus Mahallesinde vatandaslarla bir araya geldi. Seçim ofisi açilisinda Çetinkaya’ya milletvekilleri Cem Sahin ve Ali Keskinkiliç ile Il Baskani Ferhat Salt eslik etti.

"Karabük’ü Bati Karadeniz’in yildizi yapmak istiyorsak bunun yolu AK Parti’dir"

Seçim ofisinin hayirli olmasini dileyen Milletvekili Cem Sahin, “Her kim Karabük’ün gelecegine sahip çikmak istiyorsa AK Parti’nin belediye baskan adayi Özkan Çetinkaya’ya destek vermek durumundadir. Bizim arzumuz Karabük’te degisim ve dönüsümdür. Eger biz yarin öbür gün Karabük’ü Bati Karadeniz’in yildizi yapmak istiyorsak bunun yolu AK Parti’dir. Bunun yolu AK Parti’nin belediye baskan adayi Özkan Çetinkaya’yi belediye baskani yapmaktir. Bunun için Cumhurbaskanimizin ifadesiyle biz partimizi anlatacagiz. Özkan baskanimizi anlatacagiz. Özkan baskanimizin bu caddelerde izi var kardeslerim. Karabük’ün her mahallesinde hangi sorun vardir? Bu sorunlari nasil halledilir? Bunlarin çözüm yollari nedir? Özkan Çetinkaya, kiymetli belediye baskan adayimiz A’dan Z’ye hepsini bilen bir kardesimiz. Ehliyet ve liyakat sahibi. Elbette ki o bu yolda yürürken bizler bu sehrin milletvekiliyiz. Kendisine her türlü destegi verecegiz. Biz kendisinin yanindayiz, ardinda degil, yanindayiz. Onunla beraber kosacak, onun beraber yorulacagiz” diye konustu.



"Bu seçimlerde Karabük’e bir dinamizm getirelim"

Kurtulus Mahallesi’nde yillardir degisimin olmadigini belirten Milletvekili Ali Keskinkiliç ise, “Karabük’ümüzün en eski mahallelerinden biridir ama ben bakiyorum çocuklugumdaki, gençligimdeki Kurtulus Mahallesinde bugün degisen bir sey yok. Kurtulus Mahallesi’nin bir kurtulmasi lazim. 4.5 yil unutup 6 ay belediye baskanligi yapan degil, 5 yil belediye baskanligi yapan, sahada belediye baskanligi yapan bir belediye baskanina Karabük’ün ihtiyaci var. Iste Özkan Çetinkaya bu mahallenin, bu sokaklarin çocugu. Baskan Çetinkaya samimiyettir, dostluktur, tevazudur, saygidir. Özkan Çetinkaya ile beraber insallah bu sokaklar, bu caddeler, belediye baskani görecek. Evinizden çikip sokaginiza, kaldiriminiza, caddenize bakin. Ondan sonra da belediye benim mahallemde var mi yok mu diye ona karar verin. Simdi sizden ricam birlik, beraberlik içinde hosgörü ve saygiyla sevgiyle, kavgasiz gürültüsüz bu seçimlerde Karabük’e bir dinamizm getirelim” dedi.



AK Parti Karabük Il Baskani Ferhat Salt, “AK Parti olarak Cumhurbaskanimizin liderliginde saha çalismalariyla ve sokak çalismalariyla 22 yildir bu ülkeye, bu millete hizmet yolunda bir seferberlik yolculugu baslattik. Bu çalismalarin asli aslinda mahalle çalismalaridir. Sizlerle olan beraberligimiz, hukukumuzdan bizler bu noktalara geldik. Bugün sunu burada çok açik yüreklilikle ifade etmek istiyoruz. Burasi bizim evimiz, burasi bizim kalemiz diyoruz ve 14 Mayis’ta bize göstermis oldugunuz ve Cumhurbaskanimiza buradan vermis oldugunuz destegi daha güçlü bir sekilde Özkan Baskanimiza vereceginizden hiç süphemiz olmadigini ifade etmek istiyorum. 31 Mart yerel seçimlerimizin sehrimiz, mahallemiz ve Karabük için hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Bu tozlu yipranmisliktan 31 Mart’ta kurtulalim”

“31 Mart ’i kurtulus, 1 Nisan’i da yükselis yapalim” diyen Belediye Baskan Adayi Özkan Çetinkaya, “Insallah 31 Mart’ta buradaki bakimsizliktan, ilgisizlikten çökmüs bu tozlu yipranmisliktan insallah 31 Mart’ta kurtulalim. 1 Nisan’da sosyal alanda, sanatsal, kültürel, yeni yasam alanlarinda saha belediyeciliginde, baskanin makamda degil, sahada oldugu bir dönemde yükselise baslayalim diyoruz. Tabi bu yükselisin Türkiye’deki bas mimari liderimiz Recep Tayyip Erdogan’dir. Vekillerimizle, il baskanimiz da, hükümetimizle birlik olacagiz, 7-24 mesai anlayisiyla canla basla çalisarak mahallemize hizmeti getirecegiz” ifadelerine yer verdi.

Baskanlik döneminde güzel isler yapmak istediginden bahseden Çetinkaya sunlari söyledi: “Halkimiz 1 Nisan da bu icraat, hizmet siyasetiyle ilgili mührü bize versin, ulasilabilir, samimi, gayretli ve sokagin belediye baskani olarak hizmet etmek istiyoruz. Burada kadinlarimiz, çocuklarimiz yine emeklimiz ve tüm sehir esrafiyla ilgili güzel isler yapalim istiyoruz. Bunun için de sizden destek istiyoruz. Buralara yapilan hiçbir hizmet vatandasimiza, hemsehrilerimize bir lüks degildir. Bir hizmet degildir. Benim asli görevimdir arkadaslar. Bu bir nimet degildir. Bunlar mahallemize verilen, sehrimize verilen ekstra bir sey degildir. Biz bunlari asli görevimiz gibi bu hizmetleri yapacagiz. Karabük’te bu bakimsizligi, bu 90 model bir görünümü insallah bes yillik bir dönemde sosyal kültür ve sanat alaninda, yeni yasam alanlarinda, yeni caddeler, modern caddeler, çocuklarimiz için, kadinlarimiz, emekli ve komsularimiz için güzel mahalleler, güzel tesisler kuracagiz. 5 yillik bu hizmet sürecinin sonunda talip oldugumuz tek sey güzel bir Karabük ve Allah razi olsun kelimesidir.”
Kaynak: İHA