2 Kisiyi Biçaklayan Sahis Tutuklandi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde 1’i agir 2 kisiyi biçaklayip kaçtiktan sonra saklandigi metruk evde yakalanan sahis, mahkemece tutuklandi.

2 Kisiyi Biçaklayan Sahis Tutuklandi
Olay saat 19.00 siralarinda Sinanbey mahallesi Murat caddesi üzerinde meydana geldi. Oktay A.(27), iddiaya göre 5 saat önce Firat T.(29)’nin evine hirsizlik için girdi. O sirada eve gelen Firay T., eve giren Oktay A.’yi yakaladi. Iki sahis arasinda çikan kavga polis ekiplerince sonlandirildi.

Sahislar karakola götürülerek ifade verdiler. Ifadenin ardindan sahislar serbest birakildi.

Olaydan 5 saat sonra Firat T.(29), arkadasi Musa C. (22) ile Murat Caddesi’nde yürürken Oktay A.’yi gördü. Firat T. ile Oktay A. arasinda tartisma çikti. Tartisma bir anda kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda Oktay A. elindeki biçakla Firat T.’yi gögsünden, Musa C.’yi ise bacagindan yaraladi. Biçak darbeleriyle 2 genç yere yigildi. Saldirgan ise kaçarak kayiplara karisti.

Yaralilar olay yerine sevk edilen Ambulansla Inegöl Devlet Hastanesine kaldirildilar. Yaralilardan Firat T.’nin saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi.

Metruk binada yakalandi

Olayin ardindan kaçan Oktay A.(27), Inegöl’ün Süleymaniye Mahallesi’nde metruk bir binada polis ekiplerince gözaltina alindi. Ifadesinde "Özel halk otobüsünü bekledigim sirada geldi yüzüme tükürdü. Kavga çikti. Ben de kendini korumak için biçakladim" dedigi ögrenilen sahis, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA