Tokat'ta ATV Tutkunu Komik Anlariyla Yüzleri Güldürdü

Tokatli ATV tutkunu Özdemir Yagci ve arkadaslari, kentin kirsal bölgelerine düzenledikleri safari turlariyla dikkat çekiyor. Geçtigimiz hafta sonu Topçam Yaylasi’na çikan 25 kisilik Tokat ATV Club üyeleri, zorlu arazi sartlarinda keyifli bir gün geçirdi.

Tokat'ta ATV Tutkunu Komik Anlariyla Yüzleri Güldürdü
Tokatli 25 ATV tutkunu “Tokat ATV Club” adini verdikleri platformla bir araya geldi. Her hafta sonu safari turlari düzenleyen ATV tutkunlari kentin kirsal bölgelerinde düzenledikleri etkinliklerle de dikkat çekiyor. Hafta sonu Topçam Yaylasi’na çikan ATV tutkunlari, zorlu arazi sartlarinda keyifli bir gün geçirdi. Ancak günün en komik anlari, Özdemir Yagci’nin ATV’siyle çamurlu tümsekten çikma çabasiyla yasandi. Tümsegi çikarken ATV’si bir anda dik durdu, ön tekerleri havaya kalkti ve sirt üstü durdu. Yagci’nin arkadaslari, bu komik anlari cep telefonu kameralariyla kaydetmeyi ihmal etmedi.

Sosyal medyada hizla yayilan video, ATV’nin sirt üstü durusuyla gülme krizine neden oldu. Yagci’nin arkadaslarinin güçlükle ATV’yi dört tekeri üstüne çevirmesi, izleyenleri kahkahaya bogdu. Görüntü, kisa sürede binlerce kisi tarafindan begenildi.

Tokat ATV Club üyeleri, bu tür etkinliklerle hem dogayla iç içe zaman geçiriyor hem de eglenceli anlara imza atiyor. Yagci ise sirt üstü duran ATV macerasiyla gönüllerde taht kurdu.
Kaynak: İHA