Pamukkale CHP'de Belediye Meclis Üyesi Adaylari Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Adaylari ön seçim ile belirlendi. Partililer belediye meclis üyesi adaylarini belirlemek için sandik basina gitti.

Pamukkale CHP'de Belediye Meclis Üyesi Adaylari Belli Oldu


CHP Pamukkale’de belediye meclis üyesi adaylarini ön seçim ile belirlenmesine karar verilmisti. Ön seçim için CHP Eski Il Baskanligi’nda sandiklar kuruldu. Partililer 4 Subat Pazar(bugün) saat 08:00’da oy kullanma islemine basladi.

Oy kullanma islemi 17:00’da sona erdi. Pamukkale belediyesi 33 meclis üyesi ve 4 kontenjan ile yönetiliyor. 33 belediye meclis üyesinin çift sirada olan 16 tanesini üyeler belirledi.

“Örgüt denetiminde ön seçim Pamukkale’mize hayirli olsun”

CHP Pamukkale Ilçe Baskani Ugur Coskun seçim sonrasi yaptigi konusmada, “Bugün üyelerimizle birlikte demokrasi söleni yasadik. Belediye meclis üyesi adaylarinin kadrosu içerisinde yer alacak olan çift siradaki aday arkadaslarimizi ön seçim usulü ile belirledik. Demokrasinin güzel bir örnegini sergiledik. Bir kisinin ya da birkaç kisinin belirledigi belediye meclis üyeleri ile degil üyelerimizin belirlemesini istedik. En azindan yari kadroyu üyelerimiz belirledi. Kalan tek kadrolar da liyakat seviyesine ve gerekliliklere göre degerlendirilecektir. Sosyal demokrat bir parti olmanin geregi budur. Saglikli bir sekilde oylamamiz bitti. Örgüt denetiminde ön seçimin Pamukkale’mize ve Denizli’mize hayirli ugurlu olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Iste ön seçim sonucu Pamukkale Belediye Meclis üyesi adayi olan isimler;

Emrah Cihan Deniz: 745 oy

Mahinur Dingil: 682 oy

Himmet Keysan:646 oy

Havva Kinik:614 oy

Ibrahim Savan: 575 oy

Betül Yigit: 555 oy

Ridvan Yildiz: 497 oy

Nuray Sadiye Özkaya: 449 oy

Neriman Göksal: 443 oy

Gökben Askeroglu: 443 oy

Rakip Evren: 440 oy

Ümmügül Gemi: 406 oy

Esat Ögün: 392 oy

Hopan Aysun Morali: 387 oy

Emirhan Ali Gönültas: 374 oy

Ramazan Çetin: 364 oy
Kaynak: İHA