Ozan Acar, TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi Baskanligi'na Yeniden Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) bünyesindeki Türkiye E-Ticaret Meclisi Baskanligi’na Trendyol Icra Kurulu Üyesi Ozan Acar yeniden seçildi.

Ozan Acar, TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi Baskanligi'na Yeniden Seçildi
Türkiye’nin önde gelen 40 e-ticaret kurulusunun üye oldugu TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi, üçüncü dönem çalismalarina basladi.

TOBB Istanbul Hizmet Binasi’nda gerçeklesen seçimlerde, TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi Baskanligi’na Trendyol Icra Kurulu Üyesi Ozan Acar yeniden seçildi. Baskan Yardimciligi görevine ise Yemeksepeti Kamu Iliskileri ve Kamu Politikalari Direktörü Senem Aslan Yavas seçildi.

“Ülkemizi dijital ekonomide ileriye tasiyacak çalismalar yapacagiz”

TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi Baskanligi’na bir kez daha seçilen Ozan Acar, ülkemizde son dönemde sadece e-ticaretin degil e-ihracatin da büyük ivme kazandigini belirtti.

Acar, su ifadeleri kullandi: “E-ticaret sektörü en yüksek potansiyele sahip sektörlerin basinda geliyor. Bu potansiyeli degerlendirebilmek için yapilmasi gereken pek çok is var. Meclisimizin yeni döneminde bu bilinçle çalisacagiz. TOBB Baskanimiz Sayin M. Rifat Hisarciklioglu’nun ve Birligimizin destegini alarak, her biri çok degerli olan üyelerimizle ülkemizi dijital ekonomide ileriye tasiyacak faaliyetler gerçeklestirecegiz.”
Kaynak: İHA