Depremzedelere Bireysel Kargo Gönderisinde Indirim

PTT Genel Müdürlügü, deprem bölgesindeki ticaret hayatinin tekrar canlandirilmasi için deprem bölgesine gönderilen kargolarda yüzde 30 indirim kampanyasi baslatti.

Depremzedelere Bireysel Kargo Gönderisinde Indirim
Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, deprem bölgesinde depremin izlerini hep beraber sileceklerini ve bölgenin yeniden ayaga kaldirilacagini belirterek, bakanliga bagli PTT Genel Müdürlügü eliyle deprem bölgesi için yeni bir kampanya baslattiklarini duyurdu. Uraloglu, “Asrin felaketinde zarar gören illerimizin ticaret hayatinin tekrar canlandirilmasi ve ülke ekonomisine kazandirilmasina katki saglamak için PTT Genel Müdürlügümüz eliyle yeni bir kampanya baslatiyoruz. Deprem bölgesine yapilan her gönderi bir umut anlayisi ile 6 Subat-6 Mayis tarihleri arasinda Adana, Adiyaman, Diyarbakir, Elazig, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaras, Kilis, Malatya, Osmaniye, Sanliurfa illerimiz çikisli ve varisli gönderilere güncel tarife üzerinden yüzde 30 oraninda indirim uyguluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kampanya ile bölge ticaretinin canlandirilmasi hedefleniyor

Indirim kampanyasi 6 Subat tarihinde baslayacak ve 6 Mayis 2024’e kadar sürecek. Bölge ticaretini canlandirarak deprem bölgesinin kalkinmasina katki saglamayi amaçlayan kampanya ile depremzedelerin ihtiyaç duyduklari ürünlere daha kolay ulasmalari saglanacak. Böylelikle maddi ve manevi kayiplar yasayan depremzedelere destek olunacak.
Kaynak: İHA