Bayrampasa'da Yol Verme Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi Biçaklanan Sahis Hayatini Kaybetti

Bayrampasa’da çikan yol verme kavgasinda biçaklanan sahis hayatini kaybetti. Olayla ilgili yakalanan 5 süpheliden 3’ü cezaevine gönderilirken, 2 süpheli ise serbest birakildi.

Bayrampasa'da Yol Verme Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi Biçaklanan Sahis Hayatini Kaybetti
Olay önceki gece saat 23.40’ta Bayrampasa Muratpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre motosikletle seyir halinde olan M.O (23) ve S.A (26) ile motosikletli 2 sahis arasinda yol verme meselesi nedeniyle kavga çikti.

Tartistiklari genci defaten biçakladilar

Motosikleti kullanan Y.Y. (17), R.U. (19) ve K.A. (16) tartistiklari M.O.’yu vücudunun farkli yerlerinden biçakladi.

Yarali hastaneye kaldirildi

Kavga seslerini duyan vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri yarali M.O. ambulansla hastaneye götürdü. Talihsiz genç kaldirildigi hastaneye hayatini kaybetti.

Olayi karisanlar yakalandi

3 saldirgan olaydan sonra kaçti. Konu ile ilgili çalisma yapan polis ekipleri, olayi gerçeklestiren Y.Y., R.U. ve K.A’yi yakaladi. Olayda kullanilan biçagi sakladigi iddia edilen L.K. (45) ve Ö.D. (15) de polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. 3 saldirgan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanirken, gözaltina alinan L.K. ve Ö.D ise serbest birakildi. Kavgada hayatini kaybeden M.O’nun cenazesi de memleketi Mardin’e gönderildi. Öte yandan kavganin ardindan yasananlar ise kameraya yansidi.
Kaynak: İHA