1 Hafta Önce Tasindiklari Ilçede Geçirdikleri Kaza Sonrasi Hayatini Kaybetti

Kastamonu’nun Cide ilçesinde elektrikli üç tekerlekli moped araçtaki anne ve kizina araç çarpti. Yaklasik 1 hafta önce yasadiklari Istanbul’dan Cide ilçesine tasinan ve kazada agir yaralanan Hatice Simsek hayat mücadelesini kaybederken annesi ise yogun bakima alindi.

1 Hafta Önce Tasindiklari Ilçede Geçirdikleri Kaza Sonrasi Hayatini Kaybetti
Edinilen bilgiye göre, Cide ilçesine bagli Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde Hatice Simsek idaresindeki elektrikli üç tekerlekli moped araca, C.Ö. yönetimindeki plakasi ögrenilemeyen araç çarpti. Çarpmanin etkisiyle yoldan çikarak istinat duvarina da çarpan elektrikli üç tekerlekli moped araçtaki Hatice Simsek (44) ile annesi Necla Simsek (64) yaralandi.

Saglik ekiplerince Cide Devlet Hastanesine kaldirilan Hatice Simsek, burada yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Kazada agir yaralanan anne Necla Simsek ise, Cide Devlet Hastanesinde yapilan ilk müdahalesinin ardindan Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kazanin ardindan kaçan sürücüyü ve aracin plakasini, yaptigi çalisma sonrasi tespit etti. Ardindan kaçan sürücünün yakalanmasi için çalisma baslatan polis ekipleri, kisa sürede kazaya karisan araç ile birlikte sürücüyü yakalayarak gözaltina aldi.

Ailenin, yaklasik 1 hafta önce yasadiklari Istanbul’dan Kastamonu’nun Cide ilçesine tasindiklari ögrenildi.
Kaynak: İHA