Baskan Adayi Mandalinci Açiklamasi 'Hedefimiz Sadece Seçim Kazanmak Degil, Rekor Kirmak'

Bodrum Belediye Baskan Adayi olan Tamer Mandalinci, Ankara dönüsü Bodrum’da kalabalik bir grup tarafindan karsilandi.

Baskan Adayi Mandalinci Açiklamasi 'Hedefimiz Sadece Seçim Kazanmak Degil, Rekor Kirmak'


Bodrum Belediye Meydani’nda ellerinde Türk bayraklari ve CHP bayraklari ile toplanan partililer ve vatandaslar, Mandalinci meydana gelirken mesaleler yakti, sloganlar atti. Partililer "Bodrum’un gururu hos geldin" pankarti açti. Genç Baskan Adayi Tamer Mandalinci’yi tebrik edenler arasinda geçmis dönem Bodrum Belediye Baskani Mehmet Kocadon da vardi. Yüzlerce kisiyle parti binasina yürüyen Mandalinci’ye parti binasinda çiçek takdim edildi.

Parti binasi önünde yaptigi konusmada "Haydi bismillah" diyerek sözlerine baslayan Tamer Mandalinci, Kuzey Irak’ta sehit olan Uzman Çavus Kadir Dingil ve yaralanan askerleri anarak "Sehitler ölmez vatan bölünmez" dedi.

Meclis üyesi seçildigi 4,5 yildan bu yana Bodrum’un her yerinde hiçbir ayrim yapmadan çalistigini dile getiren Mandalinci, söyle devam etti;

“Bizim partimiz, Dünya’nin en büyük ve en güçlü siyasi partisidir. Bu siyasi partide benim yaslarimda olan arkadaslarim zamaninda Cumhuriyet için büyük mücadele vermislerdir. Onlar bunu Cumhuriyet ve laiklikle taçlandirdi. Bizler, bize emanet ettigi, açtiklari yolda, gösterdikleri hedefe durmadan yürüyecegimize ant içiyorum. Bodrum Belediye Baskan Adayi olarak yüklendigim tarihi misyonun son derece farkindayim. Burada dogmus ve büyümüs, egitim hayati disinda buradan ayrilmamis bir kardesiniz olarak bu bölgenin bizler için maddi ve manevi olarak ne anlama geldigini çok iyi biliyorum. Bir gün Bodrum Belediye Baskanligi koltuguna oturursam o koltugun ne ifade ettigini asla unutmayacagim. Sizlerin cebinden belediyeye aktardigi bütçeyi sizlerin lehine kullanmaktan, sizlerin memnun kalacagi güzel isler yapmaktan asla ve asla taviz vermeyecegim. Lütfen sunu bilin degerli partililerim, Bodrum’u ben degil biz kazanacagiz, Bodrum’u ben degil biz yönetecegiz. Bunu kadinlarimizla, beyefendilerimizle, gençlerimizle, memurlariyla yapacagiz. Emeklisiyle, emekçisiyle yagacagiz. Bunu Bodrum’un yerel degerleri ile yerlileriyle yapacagiz.”

Seçimi rekor oyla kazanacaklarini söyleyen Tamer Mandalinci, “En az 24 meclis üyesi ile CHP’yi Bodrum Belediyesi’nde temsil edecegiz. Amacimiz, hedefimiz sadece seçim kazanmak degil, bizlerin amaci, hedefi rekor kirmak. Sizlerle birlikte yurttaslarim, Bodrum’da rekor kiracak miyiz? CHP’yi yüzde 60 oy orani ile Bodrum’da yeniden, Mugla’da yeniden oy oranlarimizi katlamis bir sekilde iktidara tasiyacak miyiz? Hedefimiz önce 2024 yerel seçimleri, ardindan 2028 genel seçimlerinde alti oku Türkiye’de dalgalandirmak ve Türkiye’yi tam bagimsiz bir hale getirmektir. Atatürk, ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyor. Bizler, Atamizin partisiyiz. Bizler Atamiza verdigimiz sözü tutmak üzere bugün ilçe örgütümüzle size sesleniyoruz. Ilçe baskanim kararli, ilçe örgütüm kararli, benim hemsehrilerim kararli, daha ne olsun arkadaslar. Ancak rehavete kapilmak asla yok. Çok büyük bir söz verdik, çok kararli geliyoruz. Verdigimiz sözün arkasinda duracagiz. Siz 31 Mart’tan sonra Bodrum’da bayram kutlamayi görün" ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan Mandalinci ve beraberindekiler Turgutreis’e dogru yola çikti.
Kaynak: İHA