GASKI'den Yüksek Su Fiyati Iddialarina Tepki

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (GASKI), sosyal medyada yayilan su fiyatlarina iliskin açiklamaya yaparak Gaziantep’teki iliskin verilerin yanlis oldugunu vurguladi.

GASKI'den Yüksek Su Fiyati Iddialarina Tepki
Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (GASKI), sosyal medyada su fiyatlarinda en pahali üçüncü sehir olarak Gaziantep’in gösterilmesine iliskin açiklama yapti. GASKI tarafindan yapilan açiklamada, "Gaziantep su fiyatinda 30 büyüksehir içerisinde 3. degil, 20. siradadir"

“Gaziantep su fiyatinda 30 büyüksehir içerisinde 3. degil 20. siradadir”

GASKI’den 30 büyüksehir su fiyatlarinin kiyaslanmasina iliskin tablo ile ilgili açiklamada, "Bazi yayin organlarinda ’30 büyüksehir su fiyatlari açiklandi’ diye haber yayinlanmistir. Bu haberde Gaziantep su fiyati yanlis verilmistir. Gaziantep 1 m3 mesken su fiyati bu listede yazildigi gibi 25,50 TL degil, 19,77 TL’dir. Dolayisiyla haberde belirtildigi gibi Gaziantep su fiyatinda 30 büyüksehir içerisinde 3. degil 20. siradadir. Bu bilgilere GASKI Kurumsal sayfasindan da ulasilabilir. Kamuoyuna önemle duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA