Uyusturucu Parasi Için Babasinin Evini Basti, Gürültü Için Disari Çikan Komsusunu Öldürdü

Kastamonu’da uyusturucu parasi yüzünden tartistigi babasinin evini basip etrafa rastgele ates açan ve gürültü üzerine kapiya çikan komsusunu öldürüp, 3 kisiyi de yaralayan sahis tutuklandi.

Uyusturucu Parasi Için Babasinin Evini Basti, Gürültü Için Disari Çikan Komsusunu Öldürdü
Olay, dün gece saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 243. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 23 yasindaki Musa B., uyusturucu parasi yüzünden babasi ile tartisma yasadi. Bunun üzerine babasinin evini tüfekle basan Musa B., çikan tartismanin büyümesi üzerine etrafa rastgele ates etmeye basladi.

Bu esnada Musa B., olayla gürültü üzerine disari çikan komsulari Seyfettin Horuz (61) ve Dogan A. (27) ile ismi ögrenilemeyen iki kisiyi daha yaraladi. Yaralilar, ambulanslarla Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesi ile Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Yaralilardan Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan Seyfettin Horuz, hayatini kaybetti.

Cinayet zanlisi tutuklandi

Yasanan olayin ardindan Kastamonu Emniyeti Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, uyusturucunun etkisinde oldugu ögrenilen Musa B.’yi gözaltina aldi. Emniyetteki islemlerinin ardindan Kastamonu Adliyesine sevk edilen Musa B., tutuklandi.

Son yolculuguna ugurlandi

Öte yandan, silahli saldirida hayatini kaybeden Seyfettin Horuz ise kilinan cenaze namazinin ardindan Okmeydani Mezarliginda topraga verildi.

Kaynak: İHA