Nehirde Cesedi Bulunan Kadin, Kocasini Ihbar Etmisti Oglu Tutuklandi

Sakarya’da esinin kendisini darp ettigini ve öldürecegini ihbar ettikten sonra ortadan kaybolan kadinin Sakarya Nehri’nde cansiz bedeninin bulunmasina iliskin gözaltina alinan oglu tutuklanirken, esi adli kontrolle serbest birakildi.

Nehirde Cesedi Bulunan Kadin, Kocasini Ihbar Etmisti Oglu Tutuklandi
13 Subat’ta Adapazari ilçesi Dogancilar Mahallesi’nde ikamet eden 53 yasindaki Leyla Demir, 112 Acil Çagri Merkezi’ni arayip, esinin kendisini darp ettigini ve öldürecegini söyleyerek yardim istedi. Ihbari alan Adapazari Jandarma Komutanligi ekipleri, kadinin yasadigi eve gitti. Demir’in esinin ekiplere tartistiklarini ve karisinin evi terk ettigini söyledigi ögrenildi. Leyla Demir’in telefon sinyalini takip eden ekipler, telefonunu ve basörtüsünü evlerinin yakinindaki Sakarya Nehri’nin kenarinda buldu.

Sirra kadem basan kadin için AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sivil toplum kuruluslari, günlerdir Sakarya Nehri’nde havadan, karadan, su alti ve üstünde çalisma yürüttü. Devam eden çalismalar neticesinde Demir’in cansiz bedeni, telefonu ve basörtüsünün bulundugu bölgenin yaklasik 17 kilometre uzakliginda bulunan bir tas ocagi mevkiinde bulundu. Sudan çikarilan Demir’in cansiz bedeni, olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki Otopsi Merkezi’ne gönderildi.

Hususa iliskin olarak nehirde cansiz bedeni bulunan Demir’in esi S.D. ve oglu U.D. jandarma ekiplerince gözaltina alindi. Jandarmadaki islemleri sonrasinda adliyeye sevk edilen süphelilerden oglu U.D. tutuklanirken esi adli kontrolle serbest kaldi.
Kaynak: İHA