Baskan Adayi Toydas, Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

AK Parti Adiyaman’in Gölbasi Belediye Baskan Adayi Hakan Toydas, seçim çalismalari kapsaminda devlet hastanesini ziyaret etti.

Baskan Adayi Toydas, Devlet Hastanesini Ziyaret Etti
AK Parti Gölbasi Belediye Baskan Adayi Hakan Toydas, beraberinde ilçe baskani Mahmut Yalçinkaya ve parti yöneticileri ile birlikte Gölbasi Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Bashekim Dr. Engin Çatal ile bir süre görüstü. Baskan Adayi Toydas, daha sonra hastanede tedavi gören vatandaslari hasta yakinlarini ve çalisanlari ziyaret ederek geçmis olsun dileklerini iletti.

Baskan Adayi Toydas, “Bugün Gölbasi Devlet Hastanesi’ni ziyaret etme firsati buldum. Saglik çalisanlarimizin özverili çalismalarini bizzat görmek beni gururlandirdi. Gölbasinin saglik hizmetleri konusundaki kalitesini artirmak ve halkimizin daha iyi bir saglik hizmetine erisimini saglamak için kararli bir sekilde çalisacagimi belirtmek isterim. Saglik çalisanlarimiza gösterdikleri fedakarliklar için tesekkür ediyorum. Gölbasinin saglik alaninda daha da ileri gitmesi için projelerimizi hayata geçirmek için elimizden geleni yapacagiz. Sizlerle birlikte daha saglikli, daha güçlü bir Gölbasi için yola çikiyoruz. Destek ve görüsleriniz bizim için çok degerli. Sizlerle bir araya gelip daha fazla konusmak ve projelerimizi paylasmak için sabirsizlaniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA