Erzincan'in Turistik Vitrini Çaglayan, Dogalgaz Hizmetinden Yararlanamiyor
Erzincan sehir merkezine yaklasik 35 kilometre mesafede bulunan kentin turistik vitrini durumundaki Çaglayan Beldesinde yasayan vatandaslar dogalgaz istiyor.

Belde sakinleri bu konuda girisimde bulunarak dogalgaz hizmetinin bölgeye gelmesi için gerekli temaslarda bulunduklarini kaydettiler.
Çaglayan Beldesinde bulunan Girlevik Selalesinin her mevsimde binlerce turisti agirladigini ifade eden belde sakinlerinden Eray Gül, “Dogalgazin simdiye kadar beldemize gelmemesi üzücü” dedi.
Erzincan Valisi Hamza Aydogdu’ya beldenin dogalgaza kavusmasi için ricada bulunan Hüsniye Demirbilek isimli belde sakini de, “Valimiz çok çaliskan, bizler öyle isittik. Beldemiz turizm bölgesi. Dogalgazimiz yok. Odun, kömür fiyatlari bizlerin bütçesini oldukça zorluyor. Her kis mevsimi tonlarca yakacak tüketiyoruz. Talebimiz, arzumuz beldemizin dogalgaza kavusmasi” diye konustu.
