DPÜ Iç Anadolu Kariyer Fuarina Hazir

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ), Iç Anadolu Kariyer Fuari için standini kurarak hazirliklarini tamamladigi bildirildi.

DPÜ Iç Anadolu Kariyer Fuarina Hazir
Anadolu Üniversitesinin ev sahipliginde Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi tarafindan 28-29 Subat tarihlerinde gerçeklestirilecek fuarin 12 paydas üniversitesinden biri olan Kütahya Dumlupinar Üniversitesi, bir yandan açacagi stantta kariyerini planlamak isteyen ögrencilere rehberlik hizmeti verirken, diger taraftan sigortacilik, resim, motivasyon, çizgi film ve animasyon alaninda gerçeklestirecegi etkinliklerle farkli hedefleri olan ve kendini gelistirmek isteyen ögrencilere yol gösterecek.

DPÜ’nün sampiyon takimi Duscart’in da aralarinda bulundugu, Teknofest takimlarinin da yer alacagi fuarda DPÜ takimlari elektrikli ve otonom otomobillerin yaninda hazirladiklari tüm projeleri katilimcilar için sergileyecekler. DPÜ’den çok sayida ögrenci de kariyerlerini sekillendirmek ve gelecekteki is görüsmelerine daha hazirlikli olmak için fuarda düzenlenecek onlarca etkinlik arasindan ilgi alanlarina uygun olanlara katilacak.

Etkinligin hem DPÜ, hem de ögrenciler için çok yararli bir deneyim olacagina inandigini kaydeden Rektör Prof. Dr. Süleyman Kiziltoprak, “Kariyer ve Mezun Merkezimizin es güdümünde aylardir çalismalar yaptigimiz Iç Anadolu Kariyer Fuari için her sey hazir. Ögrencilerimiz merak ettigi tüm sorularin yanitlarini bizim stantlarimizda bulacaklar. Basta kendi ögrencilerimiz olmak üzere paydas 12 üniversiteden katilacak tüm ögrencileri standimiza ve düzenleyecegimiz etkinliklere davet ediyorum. Fuarin tüm katilimcilar için verimli ve keyifli geçmesini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA