Baskan Böcek, Elmali SKM Açilisini Gerçeklestirdi
Antalya Büyüksehir Belediye Baskani ve Adayi Muhittin Böcek, Elmali Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açilisinda birlik ve beraberlik mesaji verdi. Elmali Belediye Baskani ve Adayi Halil Öztürk ile birlikte 5 yil daha Antalya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Baskan Böcek, “Türkiye ittifaki olarak azimle gururla 5 yil daha istiyoruz. Antalya’da sizlere hizmet etmek bu Yörük çocugunun boynunun borcudur" dedi.

Baskan Muhittin Böcek, 5 yil önce Elmali’ya ne söz verdiyse yapmis olmanin gururunu yasadigini söyledi.
Siyasi hayati boyunca önce Allah’a sonra halka hesap verdigini belirten Baskan Böcek, “ Bizler milletimizin parasini, milletimize harcamaya devam edecegiz. Bizden önceki tüm belediye baskanlarina Antalya’ya ve Elmali’ya çivi çakan herkese tesekkür ediyoruz. Daha dogrusunu daha iyisi yapmaya devam edecegiz” dedi.
"Sizlere hizmet bu Yörük çocugunun borcudur"
Antalya Büyüksehir Belediye Baskani seçildiginde 19 ilçe belediyesini de kendi partisinden görecegini söyledigini hatirlatan Baskan Böcek sunlari dile getirdi: “Ancak siyasette bazi durumlarda yasamiyor degiliz. Turizm Bakani aritma yapiyoruz diyor ancak Büyüksehir Belediyesi isbirligiyle diyemiyor. Oysa atik su gelirini veriyoruz. Kimse babasinin parasini harcamiyor. Kemer’de aritma yapiyoruz. Kemer’deki atiksu gelirimizin yüzde 27’sini veriyoruz. Bir sefer agzindan Antalya Büyüksehir Belediyesi isbirligiyle demiyor. Biz hizmeti halkimiz için yapiyoruz. Bu vesileyle 5 yil boyunca çalismalarimizda destek olan herkese tesekkür ederim. Türkiye ittifaki olarak azimle gururla 5 yil daha istiyoruz. Antalya’da sizlere hizmet etmek bu Yörük çocugunun boynunun borcudur. Ben sözümü Elmali’ya verdim. Antalyalilara verdim. Ayni azim kararlilikla çalismalarimiza devam edecegiz.”
"Acil ihtiyaçlar yapildi"
Elmali Belediye Baskani ve Adayi Halil Öztürk de, Büyüksehir Belediye Baskani ve Adayi Muhittin Böcek, 5 yil boyunca Elmali’ya yaptigi hizmetler için tesekkür ederek, “5 yil önce Böcek Baskan Elmali’da en acil ne ihtiyacin var diye sordu. Elmali’nin en büyük ihtiyaci otogardi. Göreve gelir gelmez otogari kazandirdi. Ardindan, Elmali’nin ihtiyaci olan pazar yeri ve otopark projesini devam ettirdik. Köylerimizde hizmete basladik. 1250 km stabilize yol, 250 km asfalt döktük hala devam ediyoruz. 15 km sicak asfalt yaptik. 50 yillik asbestli su içiyorduk. Muhittin baskanim ASAT ile birlikte asbestli borulari degistirdi. Enerya ile görüserek 2029 da gelmesi planlanan dogalgazi Elmali’ya getirdi. 4 ay gibi kisa sürede ana caddemizin alt yapisi bitirdi. Dogalgazi dösendi, içme suyu borulari degistirildi, sicak asfalti döküldü, kaldirimlari yapildi, cadde boyu aydinlatmasi yapildi. Kendisine tesekkür ediyoruz. Minnettariz” ifadelerini kullandi.
Konusmalarin ardindan Elmali Belediye Baskani Halil Öztürk, Baskan Muhittin Böcek’e çiçek takdim etti. Daha sonra tüm protokol üyeleri ve katilimcilar sahnede kurdele keserek, Elmali Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açilisini yapti.
