Tarim Ve Orman Bakani Yumakli Açiklamasi 'Örnek Alan Degil, Örnek Olan Bir Ülke Konumuna Geldik'

Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli, “Türkiye, ikinci yüzyilinda artik hedef büyütmüs, çok daha ileri hedefler kendisine belirlemis olan bir ülkedir. Yani örnek alan degil, örnek olan bir ülke konumuna geldik” dedi.

Tarim Ve Orman Bakani Yumakli Açiklamasi 'Örnek Alan Degil, Örnek Olan Bir Ülke Konumuna Geldik'
Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli, bir dizi inceleme ve açilis için geldigi Nevsehir’de patates tohumu yetistirilen laboratuvari ziyaret ederek, çalismalar hakkinda bilgi aldi. Bakan Yumakli, daha sonra Ürgüp ilçesinde AK Parti’nin seçim ofisi açilisina katildi.

AK Parti Il Baskanligini da ziyaret eden Yumakli, burada yaptigi konusmada, “Türkiye’nin ihyasi için, milletimizin gelecegine bir nebze de olsa katkida bulunmak için en önemlisi de eser ve hizmet siyasetini bu ülkeye getirmek için buradayiz” dedi.

Bakan Yumakli, “Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde hepimiz Türkiye için, Türkiye’nin insasi için, Türkiye’nin ihyasi için, milletimizin gelecegine bir nebze de olsa katkida bulunmak için en önemlisi de eser ve hizmet siyasetini bu ülkeye getirmek için buradayiz. Türkiye’nin istiklalini, istikbalini koruma, yüceltme ve insa etme gayretimiz bugün de ilk günkü heyecaniyla devam ediyor. Ben Türkiye’mizin çok farkli sehirlerine gidiyorum. Bu sehirlerin içerisinde hakikaten bu heyecani, bu coskuyu görüyorum. Ancak biz hiçbir sekilde bu davada, bu ugurda Türkiye’ye hizmet ve eser siyasetinde katkilarimizla bu milletin, Cumhurbaskanimizin ifadesiyle efendisi degil, hizmetkâriyiz. Hizmetkâri olmaya geldik diyen bir anlayisla kararlilikla hedeflerine yürüyen bir Türkiye var. Türkiye, Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde Türkiye’nin ikinci yüzyilinda artik hedef büyütmüs, çok daha ileri hedefleri kendisine belirlemis olan bir ülkedir. Yani örnek alan degil, örnek olan bir ülke konumuna geldik. Milletimiz için daha fazla ne yapabiliriz, biz bunun derdinde olduk. Bunun derdinde olmayanlarin siyasette bugün geldigi noktayi hepimiz görüyoruz. Onlarin bir arada olmasini saglayan çimentolari menfaatleriydi. O menfaatleri ortadan kalktiktan sonra bugün ne masalari kaldi, ne vaatleri kaldi, ne ittifaklari kaldi ne de bu ittifaklari dikis tuttu. Ne yaptiklari hesaplar dogru çikti, ne sosyal medya üzerinden bu milletin düsüncesine, bu milletin iradesine ipotek koymaya çalismalari nihayete erdi. Bunlarin hepsi o duvara çarpip geri döndü. Çünkü bizim aziz milletimiz neticede samimiyeti, is yapani, vizyon sahibi siyasetçiyi her zaman gördü ve takdir etti” seklinde konustu.

Kaynak: İHA