Pamukkale Adayi Pekdemir'den Küçük Esnafa Büyük Destek

DENIZLI – Denizli’de seçim kampanyalarina hizla devam eden AK Parti Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, en çok çaldigi kapilardan biri de küçük esnaf oluyor.

Pamukkale Adayi Pekdemir'den Küçük Esnafa Büyük Destek


Cumhur Ittifaki’nin AK Parti Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, Pamukkale’yi mahalle mahalle gezip projelerini anlatiyor. Ev ziyaretleri ve sokak gezilerinin yani sira önemli etkinlik ve toplantilara da katilan Pekdemir, hem is insanlariyla hem de küçük esnafin kapisini çaliyor. Pekdemir, kisa süre sonra açiklanacak ve Pamukkale’yi yeni bir vizyona tasiyacak önemli projeleri hakkinda tüyolar da vermeye basladi.

Gezilerinde özellikle küçük esnaf ziyaretlerine önem veren Pekdemir, esnaflari desteklemek için çok sayida projenin hazirlandigini dile getirdi.

“Her mahalleye esit hizmet götürecegiz”

Pamukkale Belediyesi’nin kuruldugu ilk günden bu yana esnafa olan desteklerinin yeni dönemde daha da arttirilacagini dile getiren Pekdemir, “Biz her mahalleye esit hizmet götürecegimizi dile getiriyoruz ancak bizim için pozitif ayricaligi olan bazi meslek gruplari var. Onlardan biri de mahallelerimizin can damari küçük esnaf. Küçük esnafliktan bugünlere ulasan biri olarak onlarin derdini en iyi ben anlarim. Bu nedenle çok güzel projeler hazirladik. Küçük esnaf yeni dönemde en fazla destekleyecegimiz meslek kesimlerinden biri olacak” diye konustu.



“Belediyeciligin Türkiye’deki erbabi AK Parti”

Gerçek belediyecilikte isin erbabi AK Parti’nin saflarinda yürüdügü bu önemli yolculukta esnaflik konusundaki tecrübelerini göreve gelir gelmez sahaya yansitacagini dile getiren Pekdemir, “Isi erbabina birakin. Gerçek belediyeciligin Türkiye’deki erbabi AK Parti. Yerel hizmetler konusunda Il Genel Meclisi Baskanligim döneminde yaptiklarimi da çok yakindan biliyorsunuz. Simdi içinden geldigim esnaf için hizmet etmek, onlara büyük destekler vermek boynumun borcu” diye konustu.

Kaynak: İHA