Baskan Adayi Baser Sanayi Esnafina Go-Kart Ve Drag Pisti Sözü Verdi

Cumhur ittifakinin Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Ekrem Baser, sanayi esnafi ziyareti sirasinda kendisine yöneltilen “Drag Pisti ne zaman yapilacak?” sorusuna uluslararasi organizasyonlara da ev sahipligi yapacak Go-Kart ve Drag Pisti’nin göreve geldikten sonra hayata geçireceklerini söyledi.

Baskan Adayi Baser Sanayi Esnafina Go-Kart Ve Drag Pisti Sözü Verdi
AK Parti Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Ekrem Baser, Türkiye’deki pek çok sehrin önemli sorunlarindan birinin çözümü anlamina gelen bir projesini daha açikladi.

Baskan Adayi Baser sanayi esnafi ziyaretinde sirasinda göreve geldikten sonra Merkezefendi’ye uluslararasi niteliklerde bir Go-Kart ve Drag Pisti kazandiracaklarini söyledi.

Seçim çalismalari kapsaminda küçük sanayi esnafini dolasan Baser, bir usta “Drag Pisti ne zaman geliyor?” soruusuna, “Biz açiklamadan projeleri sizlerden duyuyoruz” diye yanit verdi. Gerektiginde ulusal ve uluslararasi organizasyonlara da ev sahipligi yapacak Go-Kart ve Drag Pisti’nin hem ciddi bir ihtiyaci giderecegini hem de Merkezefendi’yi bu alanda ülkenin marka sehri haline getirecegini belirten Baser, “Biz toplumumuzun her kesimini kucaklayacak ve kisa süre içinde hayata geçirecegimiz projeler konusunda dersimize çalistik. Gerçek Belediyeciligin mimari Cumhurbaskanimiz Erdogan’in yolunda, AK Parti’nin bu alandaki net tecrübesiyle insallah 31 Mart’tan sonra hepsini tek tek hayata geçirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA