Gelecek Partisi Bolu Il Yönetimi Toplu Istifa Ederek MHP'ye Geçti

Partisinden istifa ettigini duyuran Gelecek Partisi’nin kurucu il baskani Özkan Güneç, "Üyelerimizle toplu halde istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi saflarina katildik. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve partimizin her daim yaninda olacagiz" dedi.

Gelecek Partisi Bolu Il Yönetimi Toplu Istifa Ederek MHP'ye Geçti
MHP Bolu Il Baskanligi’nin sosyal medya hesaplarindan yapilan paylasimda, Gelecek Partisi Bolu Il Yönetimi, merkez ilçe ve tüm ilçe ile kadin kollari ve gençlik kollari yönetimlerinin istifa ederek, MHP’ye üye oldugu ifade edildi.

Gelecek Partisi kurucu il baskani Özkan Güneç, "Gördügüm lüzum üzerine 3,5 yil boyunca yürüttügüm il baskanligi görevimden, il baskan yardimcilarim, il yönetimleri ve ilçe baskanlari yönetimleri, gençlik kollari baskanlari yönetimleri, kadin kollari baskanlari yönetimleri ve üyelerimizle toplu halde istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisi saflarina katildik. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve partimizin her daim yaninda olacagiz" dedi.

MHP Bolu Il Baskanligi’nda düzenlenen rozet takma törenine MHP Il Baskani Ayhan Çelikkol, MHP Bolu Milletvekili Ismail Akgül ile partililer katildi.

Kaynak: İHA