Nisanli Çift Hayvanlara Siddete Karsi Farkindalik Olusturmak Için Köpeklerine Dogum Günü Kutlamasi Düzenledi

Hatay’da yasayan Deniz Berber ve Sadik Sezer çifti, sokak hayvanlarina siddete karsi farkindalik olusturmak amaciyla ‘John’ isimli köpeklerinin dogum gününde hayvanlarin katildigi bir kutlama yapti. Köpek mamasiyla kapli pastanin kesildigi, hayvanlarla halaylarin çekildigi dogum gününde ortaya ilginç görüntüler çikti.

Nisanli Çift Hayvanlara Siddete Karsi Farkindalik Olusturmak Için Köpeklerine Dogum Günü Kutlamasi Düzenledi
Defne ilçesinde yasayan nisanli Deniz Berber ve Sadik Sezer çifti, Pomeranian cinsi ‘John’ isimli köpekleri için dogum günü partisi düzenledi.

Prefabrik is yerinde düzenlenen dogum günü kutlamasina nisanli çiftin dostlari, evcil hayvanlariyla birlikte katildi.

Renkli görüntülerin ortaya çiktigi dogum gününde köpek mamasiyla kapli pasta kesilirken, hayvanlarla çekilen halaylarla eglenildi. Unutulmaz görüntülerin ortaya çiktigi dogum günü katilimcilar için de bir ilk oldu. Berber ve Sezer çifti, yaklasik 60 sokak hayvani için de mama paketi hazirlayarak davetlilere hediye etti.

“Umuyorum ki minik dostlarimiza karsi yapilan siddet, ötekilestirme son bulur”

Sokak hayvanlarina siddetin arttigi bu dönemde farkindalik olusturmak amaciyla böyle bir kutlama yaptiklarini ifade eden Sadik Sezer, “Bugün farkindalik olusturdugumuz, minik dostlarimizla bulustugumuz bir gündü. Biz minik dostlarimizi çok seviyoruz. Umuyorum ki minik dostlarimiza karsi yapilan siddet, ötekilestirme son bulur. Sevmeyebilirsiniz, istemeyebilirsiniz ama sizden ricam bu dilsiz kullara lütfen zulüm göstermeyin” dedi.



“Bugün John’un dogum günü kutlamasini yaptik”

Depremden sonra zor günler geçiren evcil hayvanlari John’un dogum gününde bir araya toplamanin mutlulugunu yasadiklarini söyleyen Deniz Berber ise, “Ben John’un annesiyim. Bugün burada Antakya’daki dostlarimizla evcil hayvanlarimizi bir araya topladik. Amacimiz depremden sonra psikolojik olarak çöken canlarimiza farkli bir gün yasatmakti. Bugün John’un dogum günü kutlamasini yaptik. Burada evcil dostlarla bulustu. Pastalar kesildi, müzigimizle eglendik. Umarim ki bu örnek bir davranis olur. Lütfen hayvanlarimiza zarar vermeyelim, onlari koruyalim. John iyi ki dogmus, iyi ki hayatima girmis” ifadelerini kullandi.

“Bugün kariyerimdeki en güzel isi yapiyorum diyebilirim”

DJ Metin Aygün, meslek hayatindaki en farkli kutlamaya katildigini ifade ederek, “Bugün kariyerimdeki en güzel isi yapiyorum diyebilirim. Çok güzel bir farkindalik yasattik. Sayin Deniz Hanim sag olsun bu etkinligi düzenledi.

Hayvanlar sürekli hor görülüyor, sürekli siddete maruz kaliyor. Bu kutlamanin insanlari aydinlatacak bir etkinlik oldugunu düsünüyorum” dedi.



“Farkli bir etkinlikti, ilk defa böyle bir etkinlige katiliyorum”

Ilk defa böyle bir kutlamaya katildigini ifade eden Okan Gökkurt, “Küçük canlarimiz için bir araya geldik. Geçirdigimiz zor günlerde onlar da çok zulüm gördüler. Hayvanlara siddete karsiyiz. Farkli bir etkinlikti, ilk defa böyle bir etkinlige katiliyorum. En azindan bundan sonra daha duyarli olunur. Bugün John’un dogum günüydü” seklinde konustu.

Kaynak: İHA