Bakan Göktas Açiklamasi 'AK Parti Belediyeciligi Bir Markadir'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, AK Parti belediyeciliginin bir marka oldugunu kaydederek, “Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir. Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde de gerçek belediyeciligi Afyon’da devam ettirecegiz” dedi.

Bakan Göktas Açiklamasi 'AK Parti Belediyeciligi Bir Markadir'
Bakan Göktas, çesitli temaslarda bulunmak üzere geldigi Afyonkarahisar’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açilisina katildi.

Gerçeklestirilen açilis töreninde partililerine seslenen Bakan Göktas, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekti. Bakan Göktas, “AK Parti olarak, Cumhurbaskanimizin liderliginde 22 yildir eser ve hizmet siyaseti ile ülkemizi Cumhuriyetimizin ikinci yüzyilina tasidik. Ayni heyecanla çalismaya devam edecegiz. AK Parti siyasetinde demokrasi yerelde baslar ilkesi vazgeçilmez unsurlardan birisidir. AK Parti belediyeciligi artik bugün bir markadir. Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir. Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde de gerçek belediyeciligi Afyon’da devam ettirecegiz. Her seçim bizim teskilatlarimiz için yeni bir heyecan, yeni bir tazelenmedir. Heyecanla, canla basla çalismak için bir aradayiz" dedi.



"Afyonkarahisar’da çalmadik kapi, dokunmadik hemsehrimizi birakmayacagiz”

Konusmasinda AK Parti’nin her bir ferdinin Türkiye Yüzyili’nin mimarlarindan birisi oldugunu kaydeden Bakan Göktas sunlari söyledi:

“AK Parti’nin seçim basarisinin kahramanlari sizlersiniz, her bir teskilat mensubumuz Türkiye Yüzyili’nin mimarlarindandir. Seçim koordinasyon merkezimiz 31 Mart aksamina kadar ikinci evimiz. Afyonkarahisar’da çalmadik kapi, dokunmadik hemsehrimizi birakmayacagiz. Afyonkarahisar Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek AK Parti’nin vizyonunu Afyonkarahisar’da ortaya koydu. AK Parti’de hizmet, bir bayrak yarisidir. Birçok teskilat mensubu baskan adayimiz var. Simdi de 31 Mart seçimlerinde Afyonkarahisar’da teskilattan gelen ve AK Parti Afyonkarahisar Il Baskanligi yapan Hüseyin Ceylan Uluçay baskanimizla yola çikiyoruz.”

Gerçeklestirilen konusmalarin ardindan açilis kurdelesi Bakan Göktas, Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Belediye Baskan Adayi Hüseyin Ceylan Uluçay, milletvekilleri ve AK Partili yöneticiler tarafindan kesildi.
Kaynak: İHA