Tavli Açiklamasi '5 Yillik Süreç Içerisinde Sehrimize Hizmetler Kazandirmaya Çalistik'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, 5 yillik görev süreleri içerisinde ilçeye güzel hizmetler kazandirdiklarini söyledi.

Tavli Açiklamasi '5 Yillik Süreç Içerisinde Sehrimize Hizmetler Kazandirmaya Çalistik'
Ünye Belediye Baskani ve AK Parti Ünye Belediye Baskan Adayi Hüseyin Tavli, ziyaretlerini Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Ünye Subesi ile sürdürdü. Gazilerle bir araya gelen Baskan Tavli, talep ve önerilerine iliskin görüs alisverisinde bulundu.

Baskan Tavli, burada yaptigi açiklamada, “Sehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve aileleri bizim her zaman basimizin tacidir. Sizlerin yaninda olmaya, sorunlarin çözümünde birlikte hareket etme noktasinda özen ve gayret gösterdik. 5 yillik süreç içerisinde sehrimize hizmetler kazandirmaya çalistik. Sizlerle de sik sik bir araya geldik. Gönlünüzü kazanabildiysek en büyük mutlulugumuz bu olur. Yeni dönem için tekrar yola çiktik. STK’larimizla birlikte ortak akilla yönettigimiz sehrimizi yeni dönemde de yine birlikte gelecege tasiyacagiz. Çiktigimiz bu yolda sizlerin de desteklerini talep ediyorum” diye konustu.

Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Ünye Subesi Baskani Arif Takici ise Baskan Tavli’ya basarilar dileyerek, “Geçtigimiz 5 yillik dönem içerisinde hizmetlerinize baktigimizda dolu bir süreç geçirdiginizi görüyoruz. Bir gazi ve Ünyeli olarak bu hizmetlerinizden dolayi tesekkür ediyorum. Allah yar ve yardimciniz olsun” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA