(Özel) Bursa'da Vicdansiz Hirsiz 'Pes' Dedirtti... O Anlar Kamerada

Bursa’da kimligi belirsiz bir kisi elektrikçi dükkaninin içinde bulunan masadan sadaka kutusunu çaldi. O anlar güvenlik kamerasina yansidi.

(Özel) Bursa'da Vicdansiz Hirsiz 'Pes' Dedirtti... O Anlar Kamerada
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Serbest ile kardesi Cemil Serbest’in beraber islettigi elektrikçi dükkanini gözüne kestiren kimligi belirsiz süpheli, dükkanda kimsenin olmadigini görünce masanin üzerine duran sadaka kutusunu çalarak kayiplara karisti. Ahmet Serbest daha sonra dükkana gelince sadaka kutusunu masanin üzerinde olmadigi görüp hemen güvenlik kamerasini izledi ve gerçek çok geçmeden ortaya çikti.

Duruma isyan eden Ahmet Serbest, “Burada çalisiyordum, komsum çagirdi çay içmeye yanina gittim. Geldigimde sadaka kutumun olmadigini fark ettim. Kameramiza baktik sonra bir abimiz sadaka kutusunu çalmis. Gerçekten böyle bir olayin yasanmasi çok yazik. Gelip istese esnaflardan para toplayip ne kadar da olsa verirdik" dedi.

"Insanin zoruna giden sadaka kutusunun çalinmasi" diyen Cemil Serbest, "Genelde içeride oldugumuz için kapimiz sürekli açik. Kardesimi de komsusu çagiriyor. Tamda o arada arkadas da burada geziyormus. Firsati yakalayip sadaka kutusunu çalip gidiyor. Insanin zoruna giden bir sadaka kutusunun çalinmasi ve üzücü bir durum" dedi.

Kaynak: İHA