Küçükçekmece Belediyesi 65 Yas Üstü Çiftler Için Sevgililer Günü Daveti Düzenledi

Küçükçekmece Belediyesi tarafindan, 14 Subat Sevgililer Günü dolayisiyla 65 yas üstü çiftlere yemek daveti etkinligi düzenlendi. Davete katilan çiftler yemegin yaninda verilen konser ile doyasiya eglendi.

Küçükçekmece Belediyesi 65 Yas Üstü Çiftler Için Sevgililer Günü Daveti Düzenledi
Küçükçekmece Belediyesi 14 Subat Sevgililer Günü sebebiyle 65 yas üstü çiftlere yemek daveti etkinligi düzenledi.

Küçükçekmece Belediye binasi yanindaki sosyal tesiste gerçeklesen etkinlige davet edilen 50 çift ve Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi katildi.

Yemek sunumlarinin yaninda konser de yapildi. Davetlileri masalarina giderek selamlayan Baskan Çebi, Sevgililer Günü hakkinda konusma yaparak pasta kesti.

“Sevgililer günü dolayisiyla 65 yas üstü esleri davet ettik”

Düzenlenen davette konusan Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi, “Sevgililer günü dolayisiyla 65 yas üstü esleri davet ettik. Onlarin da böyle bir aksam yemeginde birbirleri ile kutlasinlar diye. Sevgililer gününü hep gençler kutluyor. Oysa onlarin en sevgili zamanlari simdi. Birbirlerine ihtiyaçlari var. Onlarla birkaç saatligine hos bir zaman geçirmek için bu aksam birlikte yemek yiyecegiz. Herkesin sevgililer gününü kutluyorum. Sevgililer günü karsi cinsten olmasi gerekmiyor. Agaçlari, bütün canlilari, anne, babamizi sevebiliriz” dedi.



“55 yil az bir zaman degil”

Programa katilan Sirnak’ta 1994 yilinda sehit düsen Er Hamit Cevher Karaer’in babasi Mehmet Karaer, “Ayni memleketli oldugumuz için görücü usulü ile evlendik. 55 yildir evliyiz. Nasil geçti diye sorar misiniz? Ev halinde tartismamiz da iyi günlerimiz de oldu. Sevgi ve saygi içinde isi götürdük. Allah’a çok sükür. 55 yil az bir zaman degil. Ben bile inanamiyorum” dedi.

Mehmet Karaer’in esi Gülten Karaer ise “Bu davete beyim ile geldik. Memnun kaldik. Çok güzel agirladiniz. Insallah hep böyle güzel günlerimiz olsun. Çok güzel organize edilmis. Tesekkür ederim. Aylardir disari çikmamistim. Beni çok mutlu etti” diye konustu.

Kaynak: İHA